Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αττίλας 2 και το πολιτικό κατεστημένο

Ο Αττίλας 2 και το πολιτικό κατεστημένο

Για την προδοσία της Κύπρου δεν θα μάθουμε ποτέ την Αλήθεια και για τον λόγο αυτό άλλωστε από το 1974 μέχρι σήμερα δεν έγινε ποτέ μία δημόσια δίκη για να μάθουμε ποιοι είναι οι προδότες. Υπάρχουν όμως στοιχεία και ντοκουμέντα, που ανατρέπουν την προπαγάνδα της μεταπολιτεύσεως όπως το γεγονός ότι όταν έγινε ο Αττίλας 2, την χώρα κυβερνούσαν πολιτικοί και όχι Στρατιωτικοί!

Σας παραθέτουμε ένα από αυτά. Ιδιαίτερη σημασία έχει η αναφορά του τότε Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) Γεώργιου Καραγιάννη στην έκθεση που απέστειλε προς το Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων τον Σεπτέμβριο του 1974:

«Ο ναυτικός αποκλεισμός του νησιού από τους Τούρκους, αναφέρει, έγινε με τη συγκατάθεση ή την ανοχή τουλάχιστον των εγγύς περιπλεόντων Βρετανικών και Αμερικανικών Στόλων. Και έτσι υποβοήθησαν την τουρκική αδιαλλαξία και επιθετικότητα. Περιορίσθηκαν δε σε συστάσεις, (πάντοτε και προς τις δύο πλευρές ισομερώς) παραγνωρίζοντας επιδεικτικά το γεγονός ότι επιτιθεμένη ήταν η Τουρκία».

Προσθέτει δε ότι είναι βεβαιωμένο πως ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε επαφές με την αμερικανική κυβέρνηση στις 13, 14 και 16 Αυγούστου (η εισβολή του Αττίλα 2 πραγματοποιήθηκε παραμονή του Δεκαπενταύγουστου).

Ο “εθνάρχης” Καραμανλής λοιπόν, ήξερε για τον Αττίλα 2 και τι έκανε; Τίποτε! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/o-attilas-2-kai-to-politiko-katesthmeno#ixzz5xB5G5KxJ

Exit mobile version