Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ: Αύξηση της ανεργίας μέσα στο καλοκαίρι!

ΝΔ: Αύξηση της ανεργίας μέσα στο καλοκαίρι!

Για το 2021 και βλέπουμε μεταθέτει ο Μητσοτάκης την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων…

Μία μετά την άλλη οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Ν.Δ. διαψεύδονται πανηγυρικά. Αφήνουμε κατά μέρος τα εθνικά θέματα, γιατί εκεί υπήρχε μία σκόπιμη διγλωσσία και παραπληροφόρηση. Όσοι πάντως παρακολούθησαν τι είπε προεκλογικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ήξεραν ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα εφαρμοστεί από την Ν.Δ. όπως και εφαρμόζεται.

Ερχόμαστε τώρα στα ζητήματα της οικονομίας, που ο αρχιψεύτης της Ν.Δ. είχε πει ότι το πρώτο που θα κάνει είναι ένα φορολογικό νόμο με πολλές ελαφρύνσεις και ότι για τον λόγο αυτό θα διαπραγματευθεί άμεσα την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Διαβάστε τι γράφει σχετικά κυβερνητική εφημερίδα:  “ΤΑ ΝΕΑ”: “Με σημαντικά μηνύματα, στόχους και πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει την Πέμπτη στο Παρίσι σειρά επαφών με ξένους ηγέτες. Ειδικότερα, αύριο 22 Αυγούστου θα συναντήσει τον Εμανουέλ Μακρόν, στις 29 Αυγούστου την Άνγκελα Μέρκελ και θα κλείσει αυτήν την πρώτη φάση με την επίσκεψη στον Μαρκ Ρούτε στη Χάγη στις 2-3 Σεπτεμβρίου.Η στόχευση του πρωθυπουργού για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021 αποτελεί απαράγραπτη δέσμευση, τονίζουν κυβερνητικές πηγές λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το Παρίσι.”

Για το 2021 μεταθέτει λοιπόν ο Μητσοτάκης την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, που σημαίνει ότι τότε θα γίνουν (που δεν θα γίνουν) οι φορολογικές ελαφρύνσεις.

Ανάμεσα στα ψέματα που είπαν προεκλογικά ήταν και η μείωση της ανεργίας διαβάζουμε σχετικά στο ethnikismos.net: “Στα 893.310 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τον Ιούλιο του 2019, έναντι 827.854 ατόμων τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι (Ιούλιος του 2018) και 858.069 ατόμων τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για τον Ιούλιο του 2019.”

Ανέβηκε η ανεργία μέσα στο καλοκαίρι όταν είναι γνωστό ότι κατά κανόνα μειώνεται λόγω του τουρισμού και των εποχικών προσλήψεων.

Exit mobile version