Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας οδηγούν σε μεγάλη εθνική υποχώρηση με τις εντολές των ΗΠΑ

Μας οδηγούν σε μεγάλη εθνική υποχώρηση με τις εντολές των ΗΠΑ

Mε την Πρόεδρο της Επιτροπής Κατανομής Πόρων της Αμερικανικής Βουλής Αντιπροσώπων Nita Lowey συναντήθηκε σήμερα ο Νίκος Δένδιας καθώς και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ και η επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων και όχι μόνο… Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκτός από τους όρκους… πίστης της νέας κυβέρνησης στις ΗΠΑ, συζητήθηκαν επίσης «οι περιφερειακές εξελίξεις αλλά και θέματα κοινού ενδιαφέροντος στην Ανατολική Μεσόγειο».

Τι καινούριο να είπε άραγε ο Νίκος Δένδιας στην Αμερικανίδα βουλευτή; Τα έχει πει ΟΛΑ στο Bloomberg προ ενός μηνός ακριβώς! Θυμίζουμε ότι στις 22 Ιουλίου 2019, ο Υπουργός Εξωτερικών της… πατριωτικής κυβερνήσεως ΝΔ δήλωσε: «Ελλάδα και Τουρκία θα μπορούσαν να συνεργαστούν στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων»!!!

Εκεί οδηγούν την σπουδαία ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ των ελληνικών κοιτασμάτων οι γραικύλοι των Αθηνών και δεν το κρύβουν. Ας πρόσεχαν περισσότερο όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να φύγει ο εθνομηδενισμός της αριστεράς και να επιστρέψει ο εθνομηδενισμός της ψευτοδεξιάς. Τώρα είναι πολύ αργά…

Ν.Κ.

Exit mobile version