Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προχωρεί στο μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία

Προχωρεί στο μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία

Συνεχίζει την πολιτική του ξεπουλήματος της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και σαν φιλελεύθερος χωρίς να έχει κανέναν ενδοιασμό ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. Όπως έγινε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει μία σειρά από ταξίδια στο εξωτερικό αλλά περισσότερο αλλά λιγότερο σημαντικά. Η ημερομηνία που ξεχωρίζει είναι η 29η Αυγούστου όταν και θα επισκεφτεί την καγκελάριο Μέρκελ στο Βερολίνο. Επίσης μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες θα συναντηθεί με τους ηγέτες Ολλανδίας και Γαλλίας.

Η επίσκεψη στη Μέρκελ και στους άλλους Ευρωπαίους είναι σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξει την ατζέντα του μεγάλου ξεπουλήματος, του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται στις συναντήσεις με τους Ευρωπαίους να ζητήσει την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, αλλά να δεσμευτεί για “ιδιωτικοποιήσεις” ώστε οι Γερμανικές, Γαλλικές και Ολλανδικές εταιρείες να μπορέσουν να αγοράσουν έναντι ασημάντων ανταλλαγμάτων τον δημόσιο πλούτο της χώρας.

Ένα “ΠΩΛΕΙΤΑΙ” σε ολόκληρη την χώρα έχει βάλει η Νέα Δημοκρατία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι Ιδεολογικά και πολιτικά αντίθετη στο ξεπούλημα τόσο του μοναδικού αεροδρομίου της πρωτεύουσας της χώρας, όσο και της επιχειρήσεως Ελληνικά Πετρέλαια γιατί αποτελεί ζήτημα κυριαρχίας της χώρας και εθνικής ανεξαρτησίας.

Exit mobile version