Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πολιορκία η ΔΟΥ Μυτιλήνης από λαθρομετανάστες – Ζητούν έκδοση ΑΦΜ για να παραλάβουν επιδόματα!

Σε πολιορκία η ΔΟΥ Μυτιλήνης από λαθρομετανάστες - Ζητούν έκδοση ΑΦΜ για να παραλάβουν επιδόματα!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η άνοδος στην λαθρομετανάστευση ξεπέρασε φέτος κατά 60% τις περσινές “επιδόσεις” των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι σκηνές που ζούνε καθημερινά οι κάτοικοι των νησιών του Β. Αιγαίου είναι πραγματικά πρωτόγνωρες. Τις τελευταίες ημέρες για παράδειγμα, εκατοντάδες λαθρομετανάστες πολιορκούν την κυριολεξία την ΔΟΥ και τον ΟΑΕΔ Μυτιλήνης. Ο λόγος;

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, οι δήθεν “πρόσφυγες” πολιορκούν την εφορία του νησιού ζητώντας την άμεση έκδοση ΑΦΜ για να μπορέσουν να πάρουν το επίδομα των 400 ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μάλιστα του ΣΚΑΙ οι αιτούντες άσυλο, έχουν δικαίωμα έκδοσης ΑΦΜ, όμως οι δομές της εφορίας και ιδιαίτερα τον Αύγουστο που λείπουν και σε άδειες εργαζόμενοι, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αιτήματα. Το  ίδιο πρόβλημα σημειώνεται και στον ΟΑΕΔ. Χθες μόνο, πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν το πρωί στη ΔΟΥ Μυτιλήνης για την έκδοση ΑΦΜ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η υπηρεσία και να γίνεται το αδιαχώρητο.

Αυτό είναι το κράτος του “νόμου και της τάξης”, το κράτος των “πατριωτών” της ΝΔ που συνεχίζουν και τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες με την ίδια ακριβώς πολιτική “διαχείρισης” του προβλήματος, όπως έκαναν και οι προκάτοχοί τους.

Exit mobile version