Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προχωρεί το ξεπούλημα της Ελλάδος από την Ν.Δ.

Προχωρεί το ξεπούλημα της Ελλάδος από την Ν.Δ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατ’ ουσίαν συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και ξεπουλάει κομμάτι-κομμάτι την Πατρίδα μας! Στην πραγματικότητα και οι δύο ακολουθούν τις επιταγές των περίφημων “θεσμών”, ακολουθούν την πολιτική των μνημονίων, που δήθεν τέλειωσαν…

Γράψαμε σε προηγούμενη καταχώρησή μας ότι η κυβέρνηση έχει σκοπό να “ιδιωτικοποιήσει”, δηλαδή να ξεπουλήσει το μοναδικό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της χώρας, το Ελευθέριος Βενιζέλος και την στρατηγική σημασίας Επιχείρηση Ελληνικά Πετρέλαια.

Όπως ανακοινώθηκε, στην Αθήνα θα βρεθεί αρχές Σεπτεμβρίου ο αμερικανός υπουργός εμπορίου Wilbur Ross και θα έχει συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση αλλά και παράγοντες του κλάδου ενέργειας.

Η παρουσία του Ross στην Αθήνα συνδέεται με το ενδιαφέρον αμερικανικού fund το οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει το 30% των ΕΛΠΕ.

Για όσα θα συμβούν, κανένα δίκαιο δεν έχει να διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια πολιτική έκαναν και αυτοί και την ίδια πολιτική της υποταγής ακολουθούσαν απέναντι στα ξένα συμφέροντα.

Exit mobile version