Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη στο θέμα των λαθρομεταναστών

Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη στο θέμα των λαθρομεταναστών

Στην Ιταλία δόθηκε ολόκληρη πολιτική μάχη και τελικά με μία απόφαση δικαστηρίου από το πουθενά, την οποία προκάλεσαν “αντιρατσιστικές” οργανώσεις, αποβιβάστηκαν εκατό “πρόσφυγες” από την Αφρική, αλλά αυτό έγινε κατόπιν δεσμεύσεως πέντε χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να τους δεχθούν και συγκεκριμένα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, του Λουξεμβρούργου και της Γερμανίας.

Αυτά στην Ιταλία γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση, τα σύνορα παραμένουν ανοικτά και μάλιστα ο Μητσοτάκης, που θα τους “έδιωχνε” δήλωσε ότι θα κάνει απλούστερες τις διαδικασίες για παροχή ασύλου! 

Συγκεκριμένα 365 λαθρομετανάστες σε Λέσβο, Χίο, Κώ, Σύμη, Αγαθονήσι, μέσα σε μια μόνο ημέρα (20-21/8/2019), που βεβαίως και θα μείνουν στην Ελλάδα. Στην Ιταλία κατέβηκαν 100 Αφρικανοί στην Λαμπεντούζα και θα μοιραστούν σε 5 χώρες! Εδώ σιωπή…

Ο Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σε Γαλλική εφημερίδα κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στο Παρίσι δήλωσε για το θέμα: “θα αλλάξουμε την εθνική μας πολιτική ως προς τη χορήγηση ασύλου και θα απλοποιήσουμε πολύ τις διαδικασίες ως προς την ταχύτητα λήψης απόφασης. Και αυτοί οι οποίοι δικαιούνται άσυλο έχουν προφανώς κάθε δικαίωμα να παραμείνουν στην Ελλάδα, ενώ αυτοί οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο θα πρέπει να επιστρέφουν στην Τουρκία, όπως ορίζει η Συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας”.

Φυσικά όπως όλοι γνωρίζουμε, η Τουρκία δεν δέχεται πίσω ούτε έναν και όλα αυτά είναι λόγια του αέρα, καμία αναφορά από Μητσοτάκη στο να μοιραστούν οι “πρόσφυγες”- λαθρομετανάστες σε χώρες της Ε.Ε.! Όπως καμία αναφορά επίσης και για το βρώμικο ρόλο που παίζουν οι ΜΚΟ για κάποιες από τις οποίες στο παρελθόν είχε δηλώσεις: “Υπάρχουν Μ.Κ.Ο. που κάνουν τεράστιο έργο και εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους στην προσπάθεια να βοηθήσουν τους πρόσφυγες.”

Exit mobile version