Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση” – Η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “δημοκρατία

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση” - Η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “δημοκρατία

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

«Προχωρούμε εμπρός, ξεκινάμε από μηδενική βάση και όλοι όσοι έχουν δώσει αγώνες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έχουν λόγο για μία σύγχρονη πολιτική και Ιδεολογική πρόταση του Κινήματός μας»

– Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Χρυσή Αυγή να τελεί υπό διάλυση;
«Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για την ευγένεια και το γεγονός ότι τηρείται την δεοντολογία, δίνοντάς μου την δυνατότητα να απαντήσω. Γιατί όλοι αυτοί, οι οποίοι τόσο σε έντυπα, όσο και στο διαδίκτυο από την 7η ακόμη Ιουλίου 2019 ισχυρίζονται ότι “διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή”, δεν μπήκαν στον κόπο να δημοσιεύσουν μία απάντησή μας ή έστω ένα από τα κείμενά μας, τα οποία απαντούν στις ψευδολογίες τους από την εφημερίδα μας ή την σελίδα μας στο διαδίκτυο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση και όσοι το λένε αυτό και το γράφουν απλά εκφράζουν τον ευσεβή τους πόθο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Ιδεολογικό και τα Ιδεολογικά Κινήματα περνούν κρίσεις, δέχονται κτυπήματα, αλλά εάν παραμένει η Πίστη στην Ιδέα δεν διαλύονται ποτέ. Πιο εύκολο και πιο πιθανό είναι να διαλυθεί αυτό το διεφθαρμένο κράτος στο οποίο ζούμε, παρά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που άντεξε πολύ μεγαλύτερες επιθέσεις και δοκιμασίες. Μη ξεχνάτε ότι δεν διαλύθηκε όταν με οδήγησαν με χειροπέδες στην φυλακή. Δεν διαλύθηκε όταν σε εκλογές στο παρελθόν είχε πάρει 0,5%! Και μη ξεχνάτε ότι εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός, ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα κυβέρνησε».  

– Γιατί θεωρείτε ότι σας έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένα ΜΜΕ;
«Τα ΜΜΕ στην Πατρίδα μας εξουσιάζονται από μία κόκκινη χούντα, από την περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου. Οι διευθυντές των περισσότερων ΜΜΕ προέρχονται από την μαρξιστική αριστερά, η οποία τα πάει θαυμάσια με την νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά και γνωρίζει ότι ο μοναδικός της αντίπαλος είναι οι Εθνικιστές, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά την μεταπολίτευση εκφράστηκαν πολιτικά και κοινοβουλευτικά από ένα πολιτικό Κίνημα, από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πέρα όμως από τους αριστερούς και τους φανατικά αντιεθνικιστές νεοφιλελεύθερους υπάρχουν και τα συμφέροντα, τα οποία δεν ανέχονται ελεύθερες και ανεξάρτητες φωνές. Γι’ αυτούς τους λόγους πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά παρ’ όλο τον ολοκληρωτικό τους πόλεμο και το πλήγμα που δέχτηκε το Κίνημά μας την 7η Ιουλίου 2019, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει και έχει μέλλον για τον απλούστατο λόγο ότι και αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθώντας μια σκληρά μνημονιακή πολιτική θα αποτύχει τόσο στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, όσο και στα εθνικά θέματα».

– Έχουν αποχωρήσει πολλά στελέχη από το κόμμα σας;
Είναι πραγματικά αστείο το φαινόμενο κάποιοι να είναι υποψήφιοι βουλευτές την 7η Ιουλίου 2019 και να διεκδικούν μία θέση υπό την αιγίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Βουλή και λίγες ημέρες μετά να ανακαλύπτουν ότι έγιναν “λάθη”. Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι ότι δυστυχώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπόρεσε να αντέξει στην πόλωση και έπεσε θύμα της. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παραμένουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση “αρκετά” τα άτομα που έφυγαν. Κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα που διαφημίζονται από τα ΜΜΕ σαν κραυγαλέες αποχωρήσεις δεν ήσαν καν μέλη, δεν γνώριζε κανείς το όνομά τους! Κάποιους από αυτούς ειλικρινά, εάν τους δω στο δρόμο δεν τους γνωρίζω! Έφτασαν στο σημείο να προβάλουν σαν σημάδια της “διαλύσεως” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την αποχώρηση ενός πρώην βουλευτού, του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου από την Λάρισα, που έγινε στις αρχές του 2014, πριν πέντε ολόκληρα χρόνια!

– Πως αναδιοργανώνεται η Χρυσή Αυγή, με φόντο και την εξέλιξη της δίκης;
“Άλλο η δίκη και άλλο η ανασύνταξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στην δίκη έχουμε την ελπίδα ότι θα δικαιωθούμε και θα πέσει η πολιτική σκευωρία εναντίον μας. Ποτέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ήταν “εγκληματική οργάνωση” όπως την χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο ένοχο και υπόλογο στην συνείδηση του Λαού για την χρεοκοπία της χώρας όχι μόνον την οικονομική, αλλά και την εθνική και την ηθική. Προχωρούμε προς τα εμπρός, ξεκινάμε από μηδενική βάση και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έχουν δώσει αγώνες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έχουν λόγο για μία σύγχρονη πολιτική και Ιδεολογική πρόταση του Κινήματός μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μεταβληθούν οι διαδικασίες μας σε μια φαρσοκωμωδία που ο κάθε τυχαίος και ανύπαρκτος θα θέλει να έχει άποψη. Έχουμε καθήκον και χρέος να σεβαστούμε τις απόψεις όσων πιστεύουν και αγωνίστηκαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα το κάνουμε. Από εκεί και πέρα ξεκινά μια ολόκληρη διαδικασία με καταγραφή, προσυνεδριακές συνδιασκέψεις, πολιτικές και Ιδεολογικές προτάσεις προς διαβούλευση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλουμε να γίνει και θα γίνει το Εθνικό Κίνημα της Ελπίδας για την Ελλάδα του 21ου Αιώνα.

– Πολύ κουβέντα γίνεται για τα σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ τα οποία βρίσκονται «κλεισμένα» στο Ταμείο Παρακαταθηκών λόγω της αναστολής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Τι μέλλει γενέσθαι με αυτά;

Εάν πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά και μας αποδοθούν όπως πρέπει τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλα για τον εθνικό αγώνα του Κινήματός μας. Είναι πάντως τραγικό και βαθύτατα αντιδημοκρατικό να στερείται χρηματοδοτήσεως με έναν φωτογραφικό νόμο τέρας το μόνο κόμμα που δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ και να παίρνουν χρηματοδότηση κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που χρωστάνε περισσότερα από διακόσια εκατομμύρια, που δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 2013 χωρίς χρηματοδότηση λειτούργησε σαν κόμμα από τις προσφορές των βουλευτών της, που είχαν φιλότιμο και από το υστέρημα απλών αγωνιστών και συμμετείχε σε… έξι(!) εκλογικές αναμετρήσεις και άντεξε οικονομικά! Ένα ακόμη δείγμα ότι οι άνθρωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ΘΕΛΗΣΗ και μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Η πρόκληση των καιρών είναι μεγάλη. Το σύστημα δεν θέλει ένα Εθνικιστικό κόμμα στην Βουλή. Ενάντια στην θέλησή του θα αγωνιστούμε για να μην του περάσει.

Exit mobile version