Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Δ. για λαθρομετανάστες και πυρκαγιές: Φταίει η γεωπολιτική και η κλιματική αλλαγή!

Ν.Δ. για λαθρομετανάστες και πυρκαγιές: Φταίει η γεωπολιτική και η κλιματική αλλαγή!

Είναι γεγονός ότι η Πατρίδα μας δεν διαθέτει πολιτική προστασίας των δασών και είναι επίσης γεγονός και αυτό φάνηκε και στις τελευταίες πυρκαγιές στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, ότι στερούμεθα και προληπτικής πολιτικής, αλλά και μέσων για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας.

Αυτή τη φορά όμως δεν βρέθηκε κανείς να πει στα κανάλια και να γράψει στις εφημερίδες για τα εναέρια μέσα, που δεν υπάρχουν σε επάρκεια, για τις ελλείψεις σε προσωπικό της πυροσβεστικής, για το ότι δεν υπάρχουν ζώνες πυρασφαλείας μέσα στα δάση, γιατί δεν φρουρούνται στις επικίνδυνες χρονικές περιόδους τα δάση, τίποτε για όλα αυτά…

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης αναφερόμενος στις πυρκαγιές τις τελευταίες που έγιναν στην χώρα μας κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στην Γαλλία είπε ότι φταίνε οι κλιματικές αλλαγές! Τώρα που κυβερνάει αυτός φταίνε οι κλιματικές αλλαγές, όταν δεν κυβερνούσε αυτός έφταιγε το ανίκανο κράτος!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός ο αρμόδιος για την λαθρομετανάστευση Κουμουτσάκος, που είπε ότι για την αύξησή της φταίει η… γεωπολιτική!

Δεν φταίνε τα σύνορα που παραμένουν ανοικτά και επί των ημερών τους, δεν φταίει το γεγονός ότι αποδέχονται αυτήν την κυριολεκτική εισβολή στην Πατρίδα μας και δεν απαιτούν όπως η Ιταλία να μοιραστούν οι “πρόσφυγες”… Δεν φταίει κανείς! Φταίει η γεωπολιτική!

Exit mobile version