Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σιρόπια και οι έρωτες στην βουλή και η επιστροφή της Χρυσής Αυγής

Τα σιρόπια και οι έρωτες στην βουλή και η επιστροφή της Χρυσής Αυγής

Το κλίμα «συναίνεσης» και «πολιτικού πολιτισμού» (έτσι αποκαλούν τους συμβιβασμούς στην political correct ορολογία) το βλέπουν και το σχολιάζουν πλέον ανοικτά στα ΜΜΕ. Βλέπετε, τώρα που οι «φασίστες» της Χρυσής Αυγής είναι εκτός βουλής… χορεύουν τα ποντίκια του αντισυνταγματικού τόξου. Σας παραθέτουμε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

«Ρεσιτάλ πολιτικού πολιτισμού έχουμε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης κοινοβουλευτικής επιτροπής μετά τις θερινές διακοπές. Συγκεκριμένα, στη Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης όπου συζητείται το ν/σ του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων κυριολεκτικά … στάζουν μέλι μεταξύ τους. Μια εικόνα που σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν μοιάζει τουλάχιστον … μαγική! Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους δεσμεύτηκε να ακούσει με προσοχή τις όποιες παρατηρήσεις και όπως είπε χαρακτηριστικά “με πνεύμα συνεννόησης να δεχτώ βελτιωτικές τροποποιήσεις”. Ακόμη και ο Γιώργος Κατρούγκαλος αφού εξέφρασε ήπια ένσταση για το κατεπείγον της διαδικασίας με την οποία έχει εισαχθεί το ν/σ, αναγνώρισε στη συνέχεια τις φιλότιμες προσπάθειες!»

Εμείς δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα! Με συναίνεση και μπόλικο… πολιτικό πολιτισμό θα προχωρήσουν στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και δεν αργεί η ώρα που το σύνθημα «Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος» θα επιστρέψει στα χείλη των Ελλήνων που θα αηδιάσουν από τα… σιρόπια του πολιτικού κατεστημένου!

Ν.Κ.

Exit mobile version