Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

50 ημέρες Ψυχολογικός Πόλεμος κατά Χρυσής Αυγής

50 ημέρες Ψυχολογικός Πόλεμος κατά Χρυσής Αυγής

Δεν έχουν κουραστεί να λένε όλο τα ίδια και τα ίδια;

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019 μέχρι τώρα τέλη Αυγούστου, συνεχώς επί 7 εβδομάδες όλες οι εφημερίδες και όλα τα σάιτ λένε ότι εξαφανίστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η πρόθεσή τους φανερή… να σκορπίσουν την απογοήτευση μετά το 2,93%, να τελειώνουν τέλος πάντων με τον “εφιάλτη”, που στοιχειώνει τον μακάριο ύπνο της διαφθοράς τους, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα δημοσιεύματος από γνωστή ιστοσελίδα:

“Τριγμούς στον κεντρικό πυρήνα των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει η αποτυχία του ναζιστικού κόμματος να εισέλθει στη Βουλή μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το κλείσιμο γραφείων και την αποχώρηση περιφερειακών στελεχών.”

Σας ευχαριστούμε για την ανησυχία σας, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι από τα 60 μέλη της Κεντρικής επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ελάχιστοι, πολύ λιγότεροι των 10, δεν ευρίσκονται πλέον στις γραμμές του Κινήματός μας και όσο για τα περίφημα “περιφερειακά στελέχη”, που αποχώρησαν, τους περισσότερους δεν τους γνωρίζουμε, κάποιοι δεν είναι καν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και σίγουρα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι πανελληνίως άγνωστοι!

Όσο για τα γραφεία που έκλεισαν θα πρέπει να ξέρετε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 2013 μέχρι τις εκλογές χρηματοδοτείτο από τους μισθούς κάποιων βουλευτών (όχι όλων…). Τώρα επειδή εμείς δεν είμαστε απατεώνες να χρωστάμε εκατομμύρια όπως χρωστάει η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό πολύ απλά θα κλείσουμε κάποια γραφεία για να βρούμε άλλα τα οποία να μπορούμε να τα πληρώνουμε!

Εσείς βέβαια του “συνταγματικού τόξου” τέτοιο πρόβλημα δεν έχετε.

Μην ανησυχείτε πάντως δεν θα μας χάσετε κι αυτό που επίσης δεν θα χάσετε είναι η αξιοπιστία σας για τα ψέματα που λέτε γιατί αυτήν την έχετε χάσει εδώ και πολύ καιρό.

Exit mobile version