Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Όσοι Ζωντανοί” για μια Σημαία και μια Ιδέα

“Όσοι Ζωντανοί” για μια Σημαία και μια Ιδέα

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 τελειώσανε και ο καθένας πήρε την θέση, που “επέλεξε”. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που πήγε και ποιος πήγε, έχω όμως να επισημάνω κάποια γεγονότα ιδιαίτερα σημαντικά. Αυτοί, οι οποίοι επέλεξαν την ώρα κατά την οποία ένα ολόκληρο σύστημα επιτίθετο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να δώσουν την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να χαίρονται θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται. Δεν νομίζω, όμως, ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο…

Όσοι επίσης σιωπούσαν, παριστάνοντας την Σφήγκα και τον Πόντιο Πιλάτο, όταν ένα ολόκληρο σύστημα από την άκρα αριστερά μέχρι τους προβοκάτορες δήθεν εθνικιστές μιας παρακρατικής “ακροδεξιάς” επιτίθεντο εναντίον μου έπρεπε να καταλάβουν ότι οι επιθέσεις αυτές δεν αφορούσαν το πρόσωπό μου, αλλά την ίδια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί κτυπώντας την ηγεσία της κτυπούσαν το Κίνημα ολόκληρο.

Όλα αυτά όμως πέρασαν και το σύστημα έχει στήσει ένα τρελό πανηγύρι, διαδίδοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δήθεν αποτελεί παρελθόν και ίσως για πολλούς να αποτελεί, αλλά όχι για μένα και για όσους θα σταθούν στο πλευρό μου σε αυτήν την μάχη, που αρχίζει για Ανασύνταξη του Κινήματός μας.

Ασφαλώς και είναι δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας μία δίκη, την οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι χρησιμοποίησαν για να μας πλήξουν πολιτικά. Ασφαλώς και είναι γεγονός ότι τα οικονομικά μέσα του Κινήματος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτα. Εδώ είναι που χρειάζονται όσοι έχουν θέληση και ψυχή γιατί για τα εύκολα (μέχρι την 7η Ιουλίου) όλοι ήταν παρόντες. Τώρα να δούμε ποιοι έχουν γόνατα να σηκώσουν στις πλάτες τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σε κάθε κρίση, σε κάθε δοκιμασία υπάρχουν μοιραία και κάποια καλά. Οι μισθοί τέλειωσαν… Ήλθε η ώρα των Εθελοντών. Όσοι είναι Ιδεολόγοι και όχι μισθοφόροι υπάρχει μια θέση ανάμεσά μας για να δώσουν τον αγώνα.

Χρειάζεται απαραίτητα μία Νέα Πρόταση, προσαρμοσμένη στα δεδομένα των πολιτικών περιστάσεων, χρειάζεται μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της Ιδεολογίας μας, την οποία να μπορεί να αγκαλιάσει ολόκληρος ο Λαός. Χρειάζεται να δούμε όλοι οι Χρυσαυγίτες ο καθένας τον άλλον στα μάτια και να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι εγωισμοί και οι μωροφιλοδοξίες είναι για αυτούς που δεν έχουν Πίστη, δεν έχουν όραμα, δεν έχουν Ιδανικά. Για όλους αυτούς υπάρχουν και θα υπάρξουν κόμματα να αναπτύξουν τα ατέλειωτα “ταλέντα” τους… Λυπάμαι εάν το παρελθόν τους στην Χρυσή Αυγή τους εμποδίσει στο πολιτικό τους μέλλον! Με μία δήλωση πάντως μετανοίας και μία καταγγελία των “κακών φασιστών” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί και να ξεπεράσουν τα εμπόδια. Άλλοι έφτασαν μέχρι και υπουργοί…

“Όσοι ζωντανοί” σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που είναι όλοι εναντίον μας, ας δώσουν τον αγώνα τον καλό για την Ιδέα, την Τιμή και την Αξιοπρέπεια τους. Οι καιροί που έρχονται φαίνονται δύσκολοι, αλλά δεν είναι. Δεν είναι γιατί η φθορά πρόκειται να πλήξει σκληρά όλους αυτούς που στάθηκαν στο δρόμο μας και προπαντός αυτούς που πρόδωσαν το Κίνημά μας.

“Όσοι ζωντανοί” για μια Σημαία και μια Ιδέα και αν πραγματικά το θέλουμε θα ξημερώσει μια καινούρια ημέρα για την Ελλάδα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version