Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ: 40% με ατζέντα Χρυσής Αυγής…

ΝΔ: 40% με ατζέντα Χρυσής Αυγής...

Οι απατεώνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αλλάζουν ονόματα, να αφήνουν μουστάκι, γενειάδα μετά να τα κόβουν μετά να φοράνε γυαλιά να αλλάζουν ρούχα τα πάντα. Αυτό το ζήσαμε στις τελευταίες εκλογές. Για του λόγου του αληθές διαβάστε τι έγραψε γνωστός αριστερός αρθρογράφος:

ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ – Νίκος Παπαδογιάννης: “H σκληρή γραμμή στο μεταναστευτικό ζήτημα ήταν μία από τις παντιέρες που σήκωσε ψηλά η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο, όταν υπολόγισε –σωστά- ότι η κρίσιμη μάζα των πατριδόπληκτων χρυσαυγιτών ψηφοφόρων θα μπορούσε να της χαρίσει την αυτοδυναμία… Κάτι η μακεδονομαχία, κάτι η ισλαμοφοβία, κάτι ο αντικομμουνισμός, κάτι η μαδουρολογία, έδεσε το γλυκό και έγινε η δουλειά.

Το μόνο παρήγορο, είναι ότι έμειναν εκτός Κοινοβουλίου οι νεοναζί, οπότε απώλεσαν την ασπίδα της ασυλίας. Για μερικές εκατοντάδες ψήφους, θα είχαμε στην ταλαίπωρη Βουλή και Μιχαλολιάκους…”

Χαίρεται ο “σύντροφος” για την μεγάλη νίκη αριστερών και δεξιών τρωκτικών του διεφθαρμένου κράτους, που δεν θα έχει η Βουλή Μιχαλολιάκους. Δεν προβληματίζεται μήπως κάποτε οι Έλληνες ψηφίσουν αυτούς που αυθεντικά εκπροσωπούν όσα υποκριτικά “πούλησε” στην προεκλογική περίοδο η Ν.Δ.; 

Exit mobile version