Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης στα Εξάρχεια και οι απελάσεις που δεν θα γίνουν

Το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης στα Εξάρχεια και οι απελάσεις που δεν θα γίνουν

Στην αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε τέσσερα κτίρια στην περιοχή των Εξαρχείων, αναφέρονται από το πρωί τα Μέσα παραπληροφόρησης και όπως σημειώνουν η επιχείρηση… «εκκαθάρισης» της περιοχής οδήγησε στην απομάκρυνση 143 «μεταναστών» από τα κτίρια αυτά. Λιγότεροι δηλαδή και από όσους θα εισέλθουν παράνομα στην χώρα στις επόμενες 24 ώρες!

Το νέο επικοινωνιακό show της πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε τα… ξημερώματα για να πιάσουν στον ύπνο τους «αλληλέγγυους» που δεν φημίζονται για το πρωινό τους ξύπνημα, αλλά είναι απορίας άξιο που θα πάνε τους 143 «μετανάστες» οι αρχές. Ας σημειωθεί ότι όπως διακρίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, αρκετοί από αυτούς είχαν ήδη… πακετάρει τα υπάρχοντά τους σε βαλίτσες, λες και περίμεναν την επέμβαση των αρχών.

Το ερώτημα όμως είναι συγκεκριμένο: Γιατί αναφέρονται αορίστως σε «μετανάστες» και που έχουν σκοπό να τους πάνε; Διαθέτουν κάποιου είδους έγγραφο; Αν όχι, μιλάμε για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες απέλασης. Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί η κυβέρνηση του δόγματος «νόμος και τάξη» ή μόνο για επικοινωνιακές φιέστες κάνουν;

Exit mobile version