Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορκίστηκαν οι 14 σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» – Τσίρκο Μπακογιάννη με λαθρομετανάστες και αριστεριστές

Ορκίστηκαν οι 14 σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» – Τσίρκο Μπακογιάννη με λαθρομετανάστες και αριστεριστές

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι 14 εκλεγμένοι σύμβουλοι της Παράταξής μας «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα. Οι συναγωνιστές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μείνει η πρωτεύουσά μας Ελληνική.

Ο Μπακογιάννης έδωσε από την πρώτη μέρα δείγματα γραφής έχοντας στήσει ένα τσίρκο άνευ προηγουμένου: στημένες φωτογραφίες με… «προσφυγόπουλα» και πανό αναρχοκομμουνιστών να λερώνουν την Ακαδημία του Πλάτωνα!

Την ώρα που ο νέος δήμαρχος υπέγραφε και αναλάμβανε επισήμως καθήκοντα συνέβησαν μεγάλες γραφικότητες: οι αριστεριστές φώναζαν συνθήματα, οι νεοδημοκράτες γιούχαραν και η κατάσταση θύμιζε ιλαροτραγωδία.

Τα κανάλια της διαπλοκής, που κατέγραψαν όλα τα απίστευτα γεγονότα, δεν έδειξαν απολύτως τίποτα. Παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι η ΝΔ θα επαναφέρει την κανονικότητα, την ίδια ώρα που το μητσοτακέικο γίνεται ρεζίλι ακόμα και όταν προσπαθεί να στήσει φτηνά επικοινωνιακά σόου.

Από τις θετικές στιγμές της τελετής, το άγριο κράξιμο στους ανθέλληνες της «ανταρσύα». Την ώρα που προσπάθησαν να πάρουν τον λόγο, ο συγκεντρωμένος κόσμος ξέσπασε αυθόρμητα σε αποδοκιμασίες («δολοφόνοι», «προδότες» κλπ) και τους ανάγκασε να κατέβουν άρον-άρον από το βήμα.

Exit mobile version