Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νόμος, Τάξη και… σανό! Λαθρομετανάστες πολιορκούν σιδηροδρομικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη

Νόμος, Τάξη και… σανό! Λαθρομετανάστες πολιορκούν σιδηροδρομικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη

Μετά την πολιορκία της εφορίας στην Μυτιλήνη για τα επιδόματα, ήρθε και ο αποκλεισμός εμπορικού τραίνου στην συμπρωτεύουσα. Xαοτική από το πρωί η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη καθώς δεκάδες αλλοδαποί πολιορκούν τον σιδηροδρομικό σταθμό και μπλοκάρουν εμπορικό τρένο.

Περισσότεροι από 100 λαθρομετανάστες μπλοκάρουν τη σιδηροδρομική γραμμή και δεν επιτρέπουν να εκτελεστεί το δρομολόγιο εμπορικής αμαξοστοιχίας για Ειδομένη. Μάλιστα προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Ειδομένη εμποδίζοντας της διέλευση της αμαξοστοιχίας κοντά στην περιοχή της Διαλογής.

Τίποτα καινούριο επί της ουσίας καθώς τα ίδια γινόντουσαν και επί των ημερών της… πλέριας “αλληλεγγύης” του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη, καμία αλλαγή στην μεταναστευτική πολιτική: Η Ελλάδα παραμένει μια ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ χώρα που δεν σέβεται απολύτως κανένας. Σε οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟ κράτος του πλανήτη, οι ταραξίες αυτοί θα είχαν συλληφθεί και θα είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες απελάσεως. Στην χώρα των Τσιπρομητσοτάκηδων, το πολύ-πολύ να τους οδηγήσουν σε κανένα… τετράστερο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και… ψυχολογική υποστήριξη!

Exit mobile version