Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως έκλεψε με δόλο τους ψήφους των Εθνικιστών η Νέα Δημοκρατία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως έκλεψε με δόλο τους ψήφους των Εθνικιστών η Νέα Δημοκρατία

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό το παρακάτω άρθρο από την εφημερίδα “ΚΟΝΤRΑΝΕWS” της Κυριακής:

“Η δεύτερη µεγάλη συνεργασία – συµφωνία του Μητσοτάκη ήταν για να προσελκύσει τη σκληρή δεξιά και την ακροδεξιά. Εδώ ο ρόλος του Αντώνη Σαµαρά ήταν σηµαντικός, όπως και του Μάκη Βορίδη. Ο πρώην πρωθυπουργός – µε προϊστορία στο Mακεδονικό– έσπευσε να πρωτοστατήσει στην διαφωνία µε τη Συµφωνία των Πρεσπών. Ο ίδιος κινητοποιήθηκε και κινητοποίησε όλο τον δικό του µηχανισµό, όχι µόνο σε ότι αφορά τις διαδηλώσεις–διαµαρτυρίες, αλλά για να εµφανιστεί η ΝΔ, πειστικά, µε σκληρή γραµµή στο συγκεκριµένο θέµα. Παρ’ ολίγο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φανεί ότι διαφωνεί αληθινά µε τη Συµφωνία των Πρεσπών.

Η στάση αυτή, έπεισε τους ψηφοφόρους των σκληρών δεξιών απόψεων να ψηφίσουν ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού υπάρχει ο εγγυητής, ο Αντώνης Σαµαράς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την συνταγή του πατέρα του το 1988-1990. Έκανε τα πάντα για να προσελκύσει τους φιλοβασιλικούς και τους φιλοχουντικούς, δηλαδή το ακροδεξιό µπλοκ.Να θυµίσουµε το περίφηµο unfair, την υπόσχεση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την επιστροφή τότε του Κ. Γλύξµπουργκ στην Ελλάδα, και την απόδοση µέρους της λεγόµενης βασιλικής περιουσίας. Και τα δύο συνέβησαν µετεκλογικά. Όπως και την θέση υπέρ της αποφυλάκισης των πρωταιτίων της χούντας – κόντρα στο καραµανλικό «όταν λέµε ισόβια εννοούµε ισόβια»-. Το αποτέλεσµα ήταν τότε η διάλυση της ΕΠΕΝ, µε πρωταγωνιστή στα τότε γεγονότα τον…Μάκη Βορίδη. Τα ποσοστά της ΝΔ ανέβηκαν τότε πάνω από το 45%.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στις µέρες µας. Με τον Αντώνη Σαµαρά να πρωτοστατεί στην προσέλκυση των σκληρών δεξιών ψηφοφόρων και τον Μάκη Βορίδη να φτάνει ακόµα και σε παρωχηµένα αντικοµµουνιστικά κηρύγµατα, τα οποία συγκίνησαν και µέρος των ακραία δεξιών ψηφοφόρων αλλά και αυτούς της Χρυσής Αυγής. Το 1989 διαλυόταν η ΕΠΕΝ, τώρα διαλύθηκε (αποχωρήσεις καυγάδες, κατηγορίες κατά Μιχαλολιάκου κ.λπ.) η Χρυσή Αυγή. Η οποία τελικώς για κάποιες χιλιάδες ψήφους δεν µπήκε στη Βουλή. Έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισε ένα µεγάλο ποσοστό και πήρε 158 έδρες. Με την Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα είχε το πολύ 154 έδρες.”

 


Πράγματι, το 1990 ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί την αποφυλάκιση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και των Αξιωματικών της 21ης Απριλίου, υπόσχεση την οποία δεν τήρησε γιατί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν του επέτρεψε ο Καραμανλής και οι βουλευτές που ήλεγχε.

Έτσι και στις πρόσφατες εκλογές, με προδότες, που υπήρξαν στο παρελθόν εθνικιστές, σε ολόκληρη την χώρα έγινε ένα μεγάλο παζάρι και κτύπησαν βρώμικα και ύπουλα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση στην Βουλή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η Ν.Δ., ούτε βεβαίως και οι πρεσβείες… Άλλωστε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή, όπως γράφει και ο κ. Σουρμελίδης, θα είχε η Ν.Δ. 154 βουλευτές και δεν θα μπορούσε να κάνει παιχνίδια μαζί με το ΠΑΣΟΚ μη έχοντας την πλειοψηφία των 180 βουλευτών!

Exit mobile version