Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας από τα τουρκικά F-16

Συνεχίζεται η παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας από τα τουρκικά F-16

Μας έλεγαν ότι μετά την 7η Ιουλίου 2019, όταν οι πολέμαρχοι της Ν.Δ. θα αναλάμβαναν την εξουσία, θα ασκήσουν μία “πατριωτική” πολιτική και θα απαντήσουν στις τουρκικές προκλήσεις. Φυσικά και τίποτε δεν έγινε και εκτός από τον αέρα και στην θάλασσα οι Τούρκοι παραβιάζουν συστηματικά την εθνική μας κυριαρχία! Καθόλου πρωτότυπη λοιπόν και ίσως και καθόλου είδηση το ότι δύο τουρκικά F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών το μεσημέρι της Δευτέρας χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης και πέταξαν πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι

Μπαράζ παραβιάσεων σημειώθηκε σήμερα πάνω από το Αιγαίο με τους Τούρκους να είναι ιδιαίτερα προκλητική σημειώνοντας προκλητικές πτήσεις με F-16 πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους.

Αναλυτικότερα σήμερα πέταξαν πάνω από το Αιγαίο συνολικά έξι μαχητικά F-16 και ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου CN-235. Τα παραπάνω προχώρησαν σε 40 παραβιάσεις και οκτώ παραβάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, ενώ σημειώθηκαν και δύο εικονικές αερομαχίες (εμπλοκές). Σημειώνεται ότι τέσσερα από τα αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

Και σε αυτό το θέμα απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ… Απόλυτη κάλυψη από τους ολιγάρχες στον Κυριάκο Μητσοτάκη και απόλυτη σιωπή και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακολουθεί την τακτική μιας ήρεμης και “σοβαρής” αντιπολίτευσης και απλά θα περιμένει την φθορά του Μητσοτάκη για να ξανακυβερνήσει και αυτό γιατί φρόντισε ο Μητσοτάκης με τον τρόπο που έκανε τον προεκλογικό αγώνα να φτιάξει έναν νέο δικομματισμό και να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31,5%. Δεν είναι όμως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ κανένας πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ό,τι μέσα διαθέτει δεν κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Exit mobile version