Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανατριχιαστική «προφητεία» συνεργάτη του Χ. Κίσινγκερ: «Η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»

Η ανατριχιαστική «προφητεία» συνεργάτη του Χ. Κίσινγκερ: «Η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»

Ζούμε στα χρόνια των μνημονίων που έχουν περάσει πλέον στην φάση της «εκποίησης», της «ιδιωτικοποίησης», του Μεγάλου Ξεπουλήματος δηλαδή, το οποίο θα φέρει επιτυχώς εις πέρας η κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας.

Ως «συνωμοσιολόγους» μας κατηγορούσαν στα «χρυσά χρόνια» της μεταπολίτευσης, όμως εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» δικαιωθήκαμε σε όλα: Στην οικονομική κατάρρευση, στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, στην πνευματική παρακμή του λαού μας, στην λαθρομετανάστευση και άλλα πολλά.

Πότε όμως δρομολογήθηκαν όλα αυτά για την Ευρώπη και την Ελλάδα;

Οι Καθηγητές της παρέας Κίσινγκερ

Ένας Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην απορία του φοιτητή, “μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;”, η απάντηση ήταν περίπου “άκουσε εμένα που σου το λέω”…

Ο Καθηγητής εκείνος ήταν ο ίδιος ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και θιασώτης της άνανδρης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο… 

Πράγματι, ξαφνικά, το 1979 η Ελλάδα μπαίνει κυριολεκτικά χατιρικά στην ΕΟΚ, οπότε και αρχίζει η καταστροφή της εσωτερικής παραγωγής και στις αρχές κιόλας της δεκαετίας του 1980 μεγάλες και πασίγνωστες, μεγάλες, ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο.

Χρόνια μετά, στενός συνεργάτης του Κίσσινγκερ, ζητά μια νέα εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ!

“Μα η Ελλάδα στο ευρώ; Από πού κι ως πού”;

Και η απάντηση ήταν εφιάλτης: “Αγαπητέ μου, μην απορείς. Η Ελλάδα θα μπει στο ευρώ και θα καταστραφεί οικονομικά. Μέχρι το 2018 δεν θα υπάρχει τίποτα δικό της! Δεν θα έχει μείνει τίποτα στην Ελλάδα”!

Οι Καθηγητές της παρέας Κίσινγκερ ήταν λοιπόν πολύ καλά ενημερωμένοι, γνωρίζοντας χρόνια πριν αυτά που σχεδιάζονταν για τη χώρα μας. Διότι όχι μόνο μπήκαμε στο Ευρώ, αλλά πραγματικά καταστραφήκαμε οικονομικά, αφού στερηθήκαμε το εθνικό νόμισμα και στην συνέχεια και την Εθνική μας Κυριαρχία…

Exit mobile version