Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν θέλει αγήματα ο “Σπάρτακος”

Δεν θέλει αγήματα ο “Σπάρτακος”

Ο “Σπάρτακος” είναι μία αναρχοκομμουνιστική οργάνωση, που συκοφαντεί συστηματικά τις Ένοπλες Δυνάμεις και στηρίζει τους λιποτάκτες και τους φυγόστρατους. Ας θυμηθούμε ότι φυγόστρατοι και στην καλύτερη περίπτωση “λουφαδόροι” είναι πολλοί από όσους αποτελούν την Βουλή των Ελλήνων.

Το τελευταίο που ενόχλησε την αντεθνική αυτή οργάνωση είναι ότι στις τελετές που έγιναν στον εορτασμό της Παναγίας την 15η Αυγούστου 2019 συμμετείχαν και στρατιωτικά αγήματα και έτσι έβγαλαν μία προκλητική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:

«Το κακό με τα στρατιωτικά αγήματα έχει παραγίνει. Από τη μια μεριά είναι οι τοπικοί πολιτευτές των αστικών κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι Ναζί Χρυσαυγίτες, οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που εκλέγονται με τις ίδιες κομματικές σημαίες και οι Ιεράρχες που όχι μόνο νοιώθουν «εθνικά υπερήφανοι» στη θέα του στρατιωτικού αγήματος που απαρτίζουν «χωμένοι» για μια ακόμη φορά στρατιώτες αλλά και χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί, αλλά επίσης «κάνουν το κομμάτι τους», αλληλοτροφοδοτούν τις δημόσιες σχέσεις τους και επεκτείνουν τη διαπλοκή τους κάνοντας εκδούλευση ο ένας για τον άλλο στην πλάτη μας… Εμείς απαιτούμε να καταργηθούν τα Στρατιωτικά Αγήματα. Να γυρίσει ο Στρατός στα Στρατόπεδα, εκεί που τον έκλεισε η Μεταπολίτευση μετά τη Χούντα του 1967»!

Εάν υπήρχε κράτος ΕΘΝΙΚΟ οργανώσεις που συκοφαντούν τις Ένοπλες Δυνάμεις θα ήταν παράνομες.

Exit mobile version