Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις καλένδες στέλνει η ΝΔ τις προεκλογικές της εξαγγελίες για την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

Στις καλένδες στέλνει η ΝΔ τις προεκλογικές της εξαγγελίες για την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε η Νέα Δημοκρατία τις προεκλογικές της εξαγγελίες όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, για πρώτη δόση η υποτιθέμενη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων στέλνεται στις καλένδες για το 2021…

Στις 28 Αυγούστου 2019 ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 3,5% του ΑΕΠ που έχει συμφωνηθεί με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Ενώ η Νέα Δημοκρατία ευλαβικά τηρεί οτιδήποτε εξασφαλίζει την πληρωμή των τοκογλυφικών δανείων που καταστρέφουν την Πατρίδα μας, σήμερα ανακοίνωσε ότι η συζήτηση με τους “θεσμούς” για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 3,5% μετατίθεται για το 2021.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων ήταν θεμελιώδης προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας αφού με αυτό τον τρόπο έστελνε το μήνυμα στην Ελληνική κοινωνία ότι θα υπάρξει πολύ λιγότερη δημοσιονομική αφαίμαξη.

Σε ελάχιστο χρόνο θα αποδειχθεί ότι οι θορυβώδεις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ, όπως η αστρονομική ανάπτυξη του 4% ήταν καθαρά για την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Πολύ σύντομα οι Έλληνες θα στραφούν πάλι στην Χρυσή Αυγή, την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να προστατέψει την Ελληνική Οικονομία και να φέρει πραγματική ανάπτυξη.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version