Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόβαση 600 λαθρομεταναστών με βάρκες στην Λέσβο – Λιμενικοί: “Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι”

Απόβαση 600 λαθρομεταναστών με βάρκες στην Λέσβο - Λιμενικοί: “Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι”

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η Τουρκία δοκιμάζει τα ανύπαρκτα αντανακλαστικά της επίσης ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής του Μητσοτακικού κράτους που συνεχίζει την πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” του Τσίπρα. Ο Ερντογάν πλέον γνωρίζει καλά ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου και θα το κάνει την κατάλληλη στιγμή…

Λαθρομεταναστευτική «καταιγίδα» πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρα των «ανοιχτών συνόρων», αλλά στην ιστοσελίδα του Λιμενικού λένε πως… ψιχαλίζει! Έτσι, η είδηση για τις 14 βάρκες, με τα 600 «προσφυγάκια», που μπουκάρισαν στην Λέσβο μέσα σε μισή ώρα, δεν υπάρχει πουθενά!!!

Πραγματική απόβαση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Λέσβο, στην περιοχή Σκάλα Συκαμιάς, καθώς 14 λέμβοι μετέφεραν στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» περίπου 600 «προσφυγάκια»! Παρόμοια φαινόμενα είχαν παρουσιαστεί μόνο το καλοκαίρι του 2015, με τη μόνη διαφορά από τότε, ότι όσα «προσφυγάκια» έρχονταν στα νησιά έφευγαν τις επόμενες ημέρες προς Αθήνα κι από κει κατευθύνονταν στο εξωτερικό. Τώρα, όσοι έρχονται μένουν εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ


Λιμενικοί Λέσβου: «Η κατάσταση με τους αλλοδαπούς μυρίζει μπαρούτι»

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύψουν με την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στη Λέσβο με τους αλλοδαπούς επισημαίνει μέσω επιστολής της την οποίαν απέστειλε την Πέμπτη στο υπουργείο Ναυτιλίας και στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου, Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου.

«Επειδή είμαστε εξαιρετικά έμπειροι στο όλο θέμα, σας επισημαίνουμε  ότι η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και οδεύει προς τα εκεί, γι’ αυτό πρέπει εκείνοι για τους οποίους έχει εξεταστεί το αίτημα τους είτε θετικά είτε αρνητικά να αποχωρήσουν από τις δομές και το νησί και επομένως πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία προς τους συναρμόδιους υπουργούς ώστε να επιταχυνθούν οι όλες διαδικασίες, διότι μετά θα τρέχουμε πάλι πίσω από τις εξελίξεις.»

Exit mobile version