Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ: Από τα συλλαλητήρια στις επιστολές προς την «Βόρεια Μακεδονία»

ΝΔ: Από τα συλλαλητήρια στις επιστολές προς την «Βόρεια Μακεδονία»

Μαρτυράνε από μόνοι τους την διγλωσσία για την Συμφωνία των Πρεσπών: Εκτός συνόρων είναι «επιτακτική» η πλήρης εφαρμογή της, εντός συνόρων είναι… κακή συμφωνία και παριστάνουν ακόμα τους «μακεδονομάχους»!

Κάποιες φορές η σιωπή είναι χρυσός. Αυτό δείχνει να το αγνοεί πάντως ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της «πατριωτικής» κυβερνήσεως ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Έτσι λοιπόν στο διαδίκτυο ανάρτησε ο ίδιος την επιστολή προς τον σκοπιανό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, γιατί όπως είπε υπάρχουν κάποιοι που «φαντάζονται κινήσεις μυστικής διπλωματίας».

Στην πραγματικότητα δεν μίλησε κανείς για μυστική διπλωματία. Όλα γίνονται ανατριχιαστικά… φανερά. ΕΥΘΕΩΣ ψέγουμε την ΝΔ για την πατριδοκάπηλη στάση της και για το γεγονός ότι παρίσταναν τους «μακεδονομάχους» στα συλλαλητήρια ενώ δεν είχαν καμία αντίρρηση για την σύνθετη ονομασία. Επίσης, εάν είχαν αποδεχθεί την εθνικά υπεύθυνη πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, θα μπορούσαν να είχαν παραιτηθεί οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και να μην ολοκληρώνονταν η προδοσία στις Πρέσπες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ γιατί έβλεπαν το τεράστιο αυτό εθνικό ζήτημα σαν μια.. εκκρεμότητα που θα έπρεπε να κλείσει ο Τσίπρας ώστε οι ίδιοι να μην επωμιστούν το πολιτικό κόστος.

Επιστρέφοντας στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη λοιπόν, στην κύρια φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, βρίσκεται σε κάποιο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, τότε που μάζευε ψήφους για τον ίδιο και το κόμμα του. Παρακάτω η επιστολή του στον σκοπιανό αντιπρόεδρο που απλά ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το χθεσινό μας δημοσίευμα και επιπλέον αναφέρει και ο ίδιος τα Σκόπια ως «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…

Η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζει με ευλάβεια την προδοσία της Μακεδονίας μας και με τα λόγια του ίδιου του Βαρβιτσιώτη… «ελέγχουμε την ορθή εφαρμογή της»! Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για το μέγεθος αυτής της πολιτικής εξαπάτησης. Όσοι περίμεναν μια εθνική στροφή με κυβέρνηση της ΝΔ, ακόμα δεν έχουν δει τίποτα…

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Exit mobile version