Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πολυπολιτισμός”: Αφγανός μαχαίρωνε τυχαίους περαστικούς στην Λυών της Γαλλίας

“Πολυπολιτισμός”: Αφγανός μαχαίρωνε τυχαίους περαστικούς στην Λυών της Γαλλίας

Ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο και βεβαίως τα στρατευμένα στην παγκοσμιοποίηση ΜΜΕ του “αντιρατσισμού” και του “αντιφασισμού” έχουν κάνει κυριολεκτικά πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό εδώ και δεκαετίες για τα καλά της “πολυπολιτισμικής  κοινωνίας”.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντίθετα με συνέπεια υποστηρίζει το Εθνικό κράτος, θέλει μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Και όσο για τα “καλά” της μοντέρνας κοινωνίας μέσα στην οποία θα υπάρχουν σαν άμορφος πολτός όλα τα έθνη και όλες οι θρησκείες είχαμε ένα ακόμη δείγμα στην Γαλλία τις ημέρες αυτές.

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες ο απολογισμός της επίθεσης ενός άνδρα που ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι και μία σούβλα ψησταριάς! Ο Αφγανός ισλαμιστής, που έχει κάνει αίτηση για άσυλο, έσπειρε τον τρόμο στην έξοδο του μετρό στο Βιλερμπάν κοντά στην Λυών, επιτιθέμενος στους περαστικούς, ο ένας από τους οποίους, ένας 19χρονος, έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, οκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν, τρεις από τους οποίους βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και κρατείται «για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας», ανακοίνωσε η εισαγγελία της Λυών.

Αλήθεια, αυτό που συνέβη στην Γαλλία και έχει συμβεί και στην Αγγλία και στην Γερμανία ποιος αποκλείει αύριο ότι μπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα; Και επί τέλους οι “μεγάλοι δημοκράτες”, οι οποίοι εξουσιάζουν τον Λαό μας, με αυτές τις διαδικασίες που απαιτούν ατέλειωτο χρήμα γιατί δεν ρωτούν τον Λαό τι θέλει;

Υ.Γ.: Τι έχουν να πουν αλήθεια κομματάρχες της Ν.Δ., που έλεγαν προεκλογικά ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες;

Exit mobile version