Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των “Queer Corfu” κατά δημοτικού συμβούλου στην Κέρκυρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των “Queer Corfu” κατά δημοτικού συμβούλου στην Κέρκυρα

Το “έγκλημά” του: Λένε ότι είχε εκφραστεί θετικά για την Χρυσή Αυγή!

Τον καθηγητή κ. Δ. Μεταλληνό δεν τον γνωρίζουμε και ούτε ξέρουμε εάν είχε εκφραστεί θετικά ή αρνητικά για την Χρυσή Αυγή. Ο παραλογισμός όμως κάποιων δεν έχει όρια και έτσι χωρίς σχόλια σας παραθέτουμε την παρακάτω είδηση:

“Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Ιόνιο Βουλή (1/9/19) καλεί η Queer Corfu ως αντίδραση στην επικείμενη εκλογή του κ. Δημήτρη Μεταλληνού στη θέση του προέδρου του κεντρικού ΔΣ Κέρκυρας. Η ανακοίνωση της Queer Corfu: 

«Ο Δημήτριος Μεταλληνός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κερκυραίων Δήμος, στα πλαίσια της «επιστημονικής» του κατάρτισης, υπέγραψε επιστολή στήριξής του Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεοφύτου, ο οποίος είχε δηλώσει «ότι ένα παιδί γεννιέται ομοφυλόφιλο επειδή κάποτε η μητέρα του έκανε πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και της άρεσε». Οι ομοφοβικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου προκάλεσαν την διερεύνηση του θέματος από την Κυπριακή Αστυνομία κατόπιν εντολής του Γενικού Εισαγγελέα Κύπρου. 

Εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος καθηγητής κάνει πολιτική κατήχηση στα μαθήματά του χαρακτηρίζοντας την Χρυσή Αυγή ως «το πιο επαναστατικό κόμμα». Δυστυχώς, όπως έχει δείξει η ιστορία, η δεξιά και το καπιταλιστικό σύστημα γενικότερα υποθάλπουν το μικρόβιο του φασισμού και προάγουν την καταπίεση και την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. ΟΛΟΙ/ΕΣ/Α ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΒΟΥΛΗ»

Exit mobile version