Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ψεύτες της Ν.Δ. που έλεγαν ότι από τις 8 Ιουλίου τα Εξάρχεια θα είναι μια κανονική περιοχή

Οι ψεύτες της Ν.Δ. που έλεγαν ότι από τις 8 Ιουλίου τα Εξάρχεια θα είναι μια κανονική περιοχή

Έχουμε μπει στον Σεπτέμβριο και αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε δύο δηλώσεις σημερινών βουλευτών της Ν.Δ. προεκλογικές:

Άδωνις Γεωργιάδης: “Μετά όμως από όλες τις ομιλίες, τις συγκεντρώσεις και τα σπίτια, πήγα με τα παιδιά των ΜΑΤ εκεί που γίνονται σχεδόν κάθε βράδυ οι αληθινές μάχες με τους «αναρχικούς», στο Πολυτεχνείο. Ήρωες της Δημοκρατίας που τους εχουμε αφήσει μόνους…αυτό αλλάζει από Δευτέρα 8 Ιουλίου.”

Αθανάσιος Πλεύρης: «Καλημέρα από την πλατεία Εξαρχείων. Στις 8 Ιουλίου παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους. Τελειώνει η ανομία, τελειώνουν τα άβατα. Στις 8 Ιουλίου η πλατεία θα είναι μια κανονική πλατεία».

Αυτά έλεγαν πριν τις εκλογές. Η είδηση που ακολουθεί είναι χθεσινή: Νέα επεισόδια με μολότοφ και χημικά έλαβαν χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή των Εξαρχείων. Η ένταση πυροδοτήθηκε, γύρω στις 15:05, έπειτα από την προσπάθεια των αστυνομικών να προχωρήσουν στην προσαγωγή ενός ατόμου που έκριναν ένοχο, στην οδό Τοσίτσα. Πέντε λεπτά αργότερα, περίπου 40 άτομα εμφανίστηκαν από την οδό Τοσίτσα, πέταξαν δύο μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ακόμη μία προσαγωγή.

Exit mobile version