Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβερνητική προπαγάνδα και λαθρομετανάστες

Κυβερνητική προπαγάνδα και λαθρομετανάστες

ΚΥΣΕΑ ΝΔ για λαθρομετανάστες: Παραμένουν ανοιχτά τα σύνορα, δεν θα κρατούνται σε κλειστούς χώρους και αντί να τους στείλουν πίσω τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα, όπου και θα μείνουν για πάντα! Τους τα λέγαμε προεκλογικά και δεν μας πιστεύανε.

Όπως ανακοινώθηκε έγινε έκτακτο πολύωρο ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η είδηση δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια ακόμη χοντροκομμένη κυβερνητική προπαγάνδα ότι δήθεν ασχολούνται με το πρόβλημα και ότι δήθεν θα το λύσουν! Αλήθεια, έκτακτο γιατί; Τώρα ανακάλυψαν το πρόβλημα; Όσο για τα διάφορα μίσθαρνα “ακροδεξιά” όργανά τους, παρουσιάζουν την όλη κατάσταση σχεδόν σαν εκστρατεία της κυβερνήσεως Ν.Δ. για να λυθεί το σοβαρό αυτό εθνικό ζήτημα, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Όμως, το παραδάκι συνεχίζει να πέφτει και μετά τις εκλογές απ’ ό,τι φαίνεται και αυτοί συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι. Από την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ και το παρακάτω χαρακτηριστικό:

“Αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τη διαδικασία χορήγησης ασύλου, με κατάργηση του δεύτερου βαθμού εξέτασης προσφυγών με στόχο – σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης χορήγησης ασύλου – να προχωρά άμεσα η διαδικασία επιστροφής του αιτούντος στη χώρα από την οποία προήλθε.”

Θα ξεκινάει μας λένε η διαδικασία επιστροφής του αιτούντος στην χώρα από την οποία προήλθε, δηλαδή στην Τουρκία! Θα επιστρέψουν τους πρόσφυγες στον Ερντογάν; Και ύστερα ξύπνησαν…

Exit mobile version