Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Νόμος και τάξη” στον καιρό της ΝΔ: Λήστεψαν βουλευτή στην Πλατεία Συντάγματος

“Νόμος και τάξη” στον καιρό της ΝΔ: Λήστεψαν βουλευτή στην Πλατεία Συντάγματος

Πήγαν να του πάρουν το σακάκι, παρ’ ολίγο και να τον ξεβρακώσουν…

Ευτυχώς που ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Έλληνες πλέον με τον “νόμο και τάξη” της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να κοιμούνται ήσυχοί όσοι είναι τόσο βλάκες και το πιστεύουνε… οι υπόλοιποι κλειδώστε καλά τις πόρτες σας γιατί η εγκληματικότητα καλπάζει!

Μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλέον φυλασσόμενο σημείο της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Συντάγματος, λήστεψαν βουλευτή και έφυγαν ανενόχλητοι!!! Σας παραθέτουμε την σχετική είδηση χωρίς ονόματα, δεν χρειάζεται, για να δείτε τι συνέβη:

“Την στιγμή που ο βουλευτής ετοιμαζόταν από την πλατεία Συντάγματος  να πάρει ταξί δέχθηκε επίθεση από άντρα που του πέταξε σπρέι στην πίσω μεριά του σακακιού του. Στην συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να του βγάλει το σακάκι, προκειμένου δήθεν να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος, προφανώς ο συνεργός, προσπάθησε να του αποσπάσει την τσάντα και τη βαλίτσα.”

Υ.Γ.: Όσο για την Πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, όπου οι “ακροδεξιοί” βολευτές και οι κομματάρχες λακέδες τους έλεγαν ότι μετά την 7η Ιουλίου θα την καθαρίσουν, είναι γεμάτοι εγκληματικά στοιχεία και φυσικά πολλούς μα πάρα πολλούς αλλοδαπούς. Περαστικά σας πελάτες του Κυριάκου, να τον προτιμήσετε και την επόμενη φορά! 

Exit mobile version