Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα fake news για την Χρυσή Αυγή: Πως η επισκευή μιας πινακίδας, έγινε… κλείσιμο των γραφείων!

Νέα fake news για την Χρυσή Αυγή: Πως η επισκευή μιας πινακίδας, έγινε… κλείσιμο των γραφείων!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ… ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ: Νέο κύμα fake news για την Χρυσή Αυγή είχαμε σήμερα από το δημοσιογραφικό κατεστημένο. Όπως αναφέρουν σχεδόν ΟΛΑ τα “έγκυρα” sites και είναι βέβαιο ότι θα αναδημοσιεύσουν και αύριο στις φυλλάδες του συστήματος, η Χρυσή Αυγή… έκλεισε τα γραφεία της στον Πειραιά.

Μόνο που… κανένα γραφείο δεν έκλεισε στον Πειραιά! Οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Πειραιώς επισκεύαζαν την πινακίδα των γραφείων και το κατέβασμά της για κάποιες ώρες έγινε από τις ρόμπες των ΜΜΕ… κλείσιμο των γραφείων μιας τοπικής οργάνωσης!

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν τις πηγές τους! Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στους τίτλους, όπου είναι σχεδόν πανομοιότυποι! Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα κέντρο που κατευθύνει την ενορχηστρωμένη λάσπη τους. Τους παραδίδουμε στην χλεύη σας!

Υ.Γ. Ακριβώς τα ίδια συνέβησαν έναν μήνα πριν, όταν διέδιδαν ότι κλείσαμε την ιστοσελίδα μας, ενώ απλά άλλαξε η ηλεκτρονική μας διεύθυνση… Αυτός είναι ο σεβασμός που έχουν για τους αναγνώστες τους, αυτός είναι και ο τρόπος που ασκούν “δημοσιογραφία”: ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Exit mobile version