Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σόρος, η Χρυσή Αυγή και η συμφωνία των Πρεσπών

Ο Σόρος, η Χρυσή Αυγή και η συμφωνία των Πρεσπών

Ο Τζωρτζ Σόρος στο παρελθόν όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Βαρουφάκης, ανησυχούσε για την Ελλάδα λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής! Η παρέμβασή του στα δημόσια πράγματα της χώρας δεδομένη με δημοσιογράφους λακέδες, που υπηρετούν τα συμφέροντά του. Κήρυκας της παγκοσμιοποίησης και της καταστροφής των εθνικών κρατών δεν θέλει κινήματα εθνικιστικά.

Πέρα από την παρέμβασή του στα πολιτικά πράγματα πολλών κρατών του κόσμου, έντονη είναι η παρουσία του στην περιοχή μας. Όπως έγινε γνωστό ο Αλεξάντερ Σόρος επισκέφθηκε τα Σκόπια και συναντήθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ, και αυτό αποκαλύπτει και δημόσια ποιοι είναι αυτοί που επέβαλαν την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόσωπο του περιβάλλοντος Σόρος υπάρχει άλλωστε και στο υπουργικό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας.

Από τα Τίρανα βρέθηκε στα Σκόπια ο γιος του “νταβατζή” των Βαλκανίων Τζώρτζ Σόρος, που από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 χρηματοδοτούσε τα Σκόπια και προωθούσε τον “μακεδονισμό”… Στα Τίρανα συναντήθηκε με τον Εντι Ράμα, που προωθεί την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» και θέλει να εξαφανίσει τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Ο σκοτεινός ρόλος του ιδρύματος Σόρος, με ΜΚΟ και με εταιρίες «φαντάσματα» έχει απλώσει τα δίκτυα του σε όλον τον κόσμο, αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Βαλκάνια, όπου χάρη σε πληρωμένους πολιτικούς προωθεί τα σχέδιά του.

Exit mobile version