Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δήλωση μετανοίας ενός νεοδημοκράτη

Η δήλωση μετανοίας ενός νεοδημοκράτη

“Μαϊμούδες” οι Χρυσαυγίτες για το στέλεχος της Ν.Δ. Θεόδωρο Γιάνναρο, που διαγράφτηκε από το κόμμα του γιατί είπε “μαϊμού” έναν λαθρομετανάστη.

Σε σχόλιό τους στο διαδίκτυο αποκάλεσε “μαϊμού” έναν λαθρομετανάστη και αμέσως η Νέα Δημοκρατία τον διέγραψε. Η συνέχεια ενδιαφέρουσα με τα όσα είπε σε πρωινή εκπομπή ο πρωταγωνιστής της ιστορίας το διεγραμμένο στέλεχος της Ν.Δ. Θεόδωρος Γιάνναρος:

Εν θερμώ αντίδραση «σε μια ύβρη κατά των Ελλήνων συλλήβδην» χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Γιάνναρος τον χαρακτηρισμό «μαϊμού» σε βάρος μετανάστη. Έναν χαρακτηρισμό που ήταν η αφορμή για να διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες από τη Νέα Δημοκρατία.

«Τρελάθηκα με τον όρο φασίστες, απλά απάντησα στα αγγλικά και στο τέλος έγραψα τη λέξη monkey (σ.σ. μαϊμού), που στα αγγλικά, όποιος ξέρει, δεν σημαίνει εμφάνιση αλλά συμπεριφορά» υποστήριξε ο Θεόδωρος Γιάνναρος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ισχυρίστηκε, όμως, ότι η λέξη του… ξέφυγε: «Μου ξέφυγε και αν το έκανα πάλι, δεν θα το έκανα» είπε ο Θεόδωρος Γιάνναρος.Υποστήριξε δε ότι την συγκεκριμένη λέξη (monkey) και πάλι στα αγγλικά, την είχε χρησιμοποιήσει για τη Χρυσή Αυγή «όταν ήρθαν στο Ελπίς να μου κάνουν έλεγχο αν έχω μετανάστες».

Για τον Θεόδωρο Γιάνναρο λοιπόν, το να υβρίζει Έλληνες σαν “μαϊμούδες” επειδή είναι Χρυσαυγίτες δεν είναι επιλήψιμο και δεν μετανοεί και μάλιστα το χρησιμοποιεί και σαν επιχείρημα στην δήλωση μετανοίας του.

Exit mobile version