Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα νησιά η λύση για τους λαθρομετανάστες!

“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα νησιά η λύση για τους λαθρομετανάστες!

Όπως διέρρευσαν κυβερνητικές πηγές, στην διυπουργική σύσκεψη υπό τον Κουμουτσάκο για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, που αυτοί άστοχα αποκαλούν “προσφυγικό”, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

“Η προετοιμασία των απαραίτητων πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως η ενίσχυση των δομών στα νησιά με περισσότερους γιατρούς, η επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους ως προς το προσφυγικό, η στενότερη συνεργασία με τη Frontex, η ενίσχυση της προστασίας των συνόρων και οι κινήσεις που θα γίνουν σε διπλωματικό επίπεδο.”

Με λίγα λόγια, απλά και ξεκάθαρα, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η πολιτική που θέλουν οι αφέντες της παγκοσμιοποίησης και των ΜΚΟ του Τζωρτζ Σόρος.

“Λόγια του αέρα” στην διυπουργική σύσκεψη

Με τρόπο εντυπωσιακό παρουσιάστηκε η διυπουργική σύσκεψη υπό τον αρμόδιο για την λαθρομετανάστευση υπουργό Κουμουτσάκο. Μία σύσκεψη που κατ’ ουσίαν δεν είπε τίποτε. Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση-γρίφος του ίδιου του Κουμουτσάκου. Ο αναπληρωτής υπουργός στη δήλωσή του επανέλαβε  ότι η πυξίδα της πολιτικής της κυβέρνησης είναι ότι: «το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί και στην εξωτερική και στην εσωτερική του διάσταση με πολλή δουλειά και με γνώμονα και την προάσπιση των συμφερόντων των τοπικών κοινωνιών, με γνώμονα την ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βεβαίως την προάσπιση του πολύτιμου αγαθού της ασφάλειας, του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων και της ασφάλειας της χώρας».

Καταλάβατε τίποτε από την δήλωση αυτή πέρα από γενικότητες και αερολογίες; Τι σημαίνει επί παραδείγματι “το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί και στην εξωτερική και στην εσωτερική του διάσταση”; Ποια είναι η εξωτερική και ποια είναι η εσωτερική του διάσταση; Και με τέτοιες αρλουμπολογίες θα αντιμετωπιστεί αυτή η εισβολή που γίνεται στην Πατρίδα μας; Στα χοτ σποτς στα νησιά χιλιάδες λαθρομετανάστες κοιμούνται κάτω σε λίγο αρχίζουν οι βροχές, πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το πρόβλημα;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε προτείνει νόμο συγκεκριμένο φύλαξη των συνόρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και άμεση σύλληψη και καταδίκη όσων προβαίνουν στην παράνομη πράξη να εισέλθουν στην χώρα μας χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Έτσι μόνο μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και με κανέναν άλλο τρόπο. 

Exit mobile version