Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνοδεία 3500 αστυνομικών θα ανέβει στην ΔΕΘ ο “λαοφιλής” Μητσοτάκης

Συνοδεία 3500 αστυνομικών θα ανέβει στην ΔΕΘ ο “λαοφιλής” Μητσοτάκης

Παρόλο που οι δημοσκοπήσεις και τα αργυρώνητα ΜΜΕ λιβανίζουν τον Μητσοτάκη για την αποδοχή του και τα επιτεύγματα (;) της κυβέρνησής του, ο ίδιος δεν δείχνει και πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Έτσι ενόψει της αυριανής έναρξης λειτουργίας της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από την καρδιά της Μακεδονίας και της απογευματινής ομιλίας του Μητσοτάκη στο Βελλίδειο η ΕΛΑΣ επιστρατεύει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της πόλης, κινητοποιώντας και διμοιρίες από όλη την Βόρεια Ελλάδα για να προστατέψουν τον “λαοφιλή” πρωθυπουργό.

Διμοιρίες ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα αναπτυχθούν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ελικόπτερο θα εποπτεύει από αέρος και συνολικά 3500 άνδρες των σωμάτων ασφαλείας θα είναι επί ποδός για την προστασία του Μητσοτάκη. Να σημειωθεί ότι από τις 13:00 θα νεκρώσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε μία ακτίνα εκατοντάδων μέτρων από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Αφού ο Μητσοτάκης είναι τόσο σίγουρος πως οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα με την συνέχιση της προδοσίας των Πρεσπών, τι φοβάται;

Exit mobile version