Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Μέρκελ όπου θα έφερνε… επενδύσεις, η Volkswagen δημιουργεί το πρώτο της εργοστάσιο στην Τουρκία

Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Μέρκελ όπου θα έφερνε… επενδύσεις, η Volkswagen δημιουργεί το πρώτο της εργοστάσιο στην Τουρκία

Η Τουρκία παίρνει επενδύσεις και εμείς… «πρόσφυγες»

Η είδηση αφιερώνεται σε πάσης φύσεως… αφελείς: Τόσο σε εκείνους που κοιμούνται και ονειρεύονται ανάπτυξη στην Ελλάδα των Τσιπρομητσοτάκηδων, όσο και για κάποιους που περιμένουν… κυρώσεις της Γερμανίας ως ηγεμονική δύναμη της Ευρώπης, προς την Τουρκία!

Έτσι λοιπόν, το γνωστό εδώ και μήνες σχέδιο του κολοσσού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, επιβεβαιώνεται από το Reuters. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο μεταδίδει πως η Τουρκία δηλώνει αισιόδοξη ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen θα εγκρίνει την επένδυση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για τη δημιουργία του πρώτου εργοστασίου του γερμανικού κολοσσού στην Τουρκία. Σύμφωνα με το Reuters, ο πρόεδρος Ερντογάν είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον επικεφαλής της Volkswagen, Χέρμπερτ Ντιες, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα εμπόδιζαν την κατασκευή του νέου εργοστασίου.

Η Τουρκία λοιπόν θα λάβει 1 δις δολάρια και ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο που θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη στην χώρα, ενώ εμείς παίρνουμε… «πρόσφυγες» και αερολογίες για «ανάπτυξη»!

Exit mobile version