Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαστούκι στα fake news: Εκδήλωση στα… κλειστά γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς

Χαστούκι στα fake news: Εκδήλωση στα... κλειστά γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς

Συγκέντρωση – χαστούκι στα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έκλεισαν τα γραφεία μας στον Πειραιά

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ακόμη μία λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποιήθηκε, με πληθώρα συναγωνιστών να συρρέουν στο χώρο από νωρίς. Διαψεύδοντας στην πράξη τις όποιες υπόνοιες ή «συμπεράσματα» ανέδειξαν αριστερές και δεξιές φυλλάδες και που φυσικά πρόλαβαν να αναπαράγουν πανηγυρικώς οι κάθε λογής «λαγοί».

Οι συναγωνιστές προχώρησαν σε έναν εκτενή και ουσιώδη διάλογο, όσον αφορά το σχεδιασμό που εκτέθηκε από τα στελέχη της Τοπικής Οργανώσεως για το νέο αγωνιστικό κύκλο, που εγκαινιάζεται με το πέρας του θέρους. Ακούστηκαν προτάσεις, ιδέες, ενώ αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προσεχείς πολιτικές δράσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν.

Προφανώς, ασχολίαστη δεν θα μπορούσε να μείνει η δημιουργική σύγχυση που επικρατεί στον εγκέφαλο κάθε δύσμοιρου και επιμελώς κρατικοδίαιτου αριστερο-αναρχικού. Που καρτερικά ανέμενε να «κατέβει» ένα πανί, που ο ίδιος ουδέποτε θα μπορούσε να «κατεβάσει». Άλλωστε, είναι πασιφανής  η αγωνία των θιασωτών της «κόκκινης πανούκλας», καθώς και των εργοδοτών τους για την επιρροή της Χρυσής Αυγής στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά.

Τέλος, η Τ.Ο. Πειραιώς ενημερώνει, πως τα όποια τεχνικής φύσεως ζητήματα επιλύθηκαν και η αποκατάσταση της επιγραφής ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Έτσι, όλοι εκείνοι που πρόφτασαν να αναθαρρήσουν, θα δύνανται εκ νέου να απολαμβάνουν τα σύμβολα του Κινήματος στην πρόσοψη των γραφείων της.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Exit mobile version