Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έβγαλαν βόλτα τις… μαϊμούδες οι δημοσκόποι ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ

Έβγαλαν βόλτα τις… μαϊμούδες οι δημοσκόποι ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ

Η δεύτερη μετεκλογική δημοσκόπηση κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για την έρευνα της Marc για το αυριανό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα ευρήματά της είναι άκρως ενδεικτικά της προπαγάνδας της ΝΔ που αγγίζει τα όρια της υπερβολής!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 41,8%, έναντι ποσοστού 25,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση προτίμησης βρίσκεται το ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 6,7% (έτσι θέλει η ΝΔ!), ενώ ακολουθούν ΚΚΕ (5,3%), Ελληνική Λύση (3%) και ΜέΡΑ25 (3%).

Ως προς τα ποσοστά Βαρουφάκη και Βελόπουλου δεν μας κάνει κάτι εντύπωση καθώς ακριβώς 2 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, παραμένουν προκλητικά… άφαντοι! Ο δε Βελόπουλος και το κόμμα του, δεν εμφανίστηκαν ούτε στην πατριωτική συγκέντρωση για την Μακεδονία μας στην Θεσσαλονίκη. Το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ σηκώνει μεγάλη συζήτηση καθώς τελεί υπό καθεστώς διάλυσης και εις ό,τι αφορά την Νέα Δημοκρατία, εμφανίζεται με μεγαλύτερα ποσοστά και από το 39,9% που πήρε στις εκλογές ΠΡΙΝ ΚΑΝ ακουστούν οι εξαγγελίες του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και προτού υλοποιήσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ από τις προεκλογικές υποσχέσεις του!

Και δεν είναι μόνον αυτό: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού. Το 71% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει θετική γνώμη για την κυβέρνηση, το 49% εκτιμά ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, ενώ εντυπωσιακό είναι το ποσοστό 80% όσων πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του. Μάλιστα, ένα 42% αναφέρει στη δημοσκόπηση της Marc ότι ο πρωθυπουργός «ξεπέρασε τις προσδοκίες μας»! Δεν είναι… θαύμα; Mε τέτοια αποδοχή είναι να απορεί κανείς που επιστράτευσε 3.500 αστυνομικούς για να βρίσκεται απόψε στην Θεσσαλονίκη!

Θα επανέλθουμε όμως με νεότερη ανάρτηση, μόλις έχουμε στα χέρια μας τα πλήρη στοιχεία αυτής της δημοσκόπησης.

Exit mobile version