Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης βλέπει… οράματα: «Λεφτά υπάρχουν» και ούτε λέξη για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ο Μητσοτάκης βλέπει… οράματα: «Λεφτά υπάρχουν» και ούτε λέξη για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Δυο μήνες μετά τις εκλογές η χώρα έχει γυρίσει σελίδα» είπε ο πρωθυπουργός στη έναρξη της ομιλίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σημείωσε ωστόσο πως «δεν έγινε η ζωή των Ελλήνων καλύτερη μέσα σε δύο μήνες, δεν έχω αυταπάτες. Μπαίνουν όμως, λιθαράκι λιθαράκι, τα θεμέλια για την αναγέννηση της χώρας».

Δεν έχει αυταπάτες λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά βλέπει… γυρισμένη σελίδα στην χώρα. Στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για μία Συμφωνία Αναγέννησης και Προόδου από το βήμα της ΔΕΘ, όπου παλαιότερα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε καλέσει τους πολίτες σε μία Συμφωνία Αλήθειας.

«Υπάρχει όχι απλά το όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα. Αλλά και το σχέδιο για το πως θα πετύχουμε αυτόν το στόχο. Και η ομάδα που έχει επωμισθεί τη βαριά ευθύνη να το υλοποιήσει. Για πρώτη φορά, μετά από δέκα χρόνια κρίσης, αχνοφέγγει η ελπίδα ότι η φωτεινή Ελλάδα για την οποία μιλήσαμε, δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Και επιστρέφει, η επιτέλους, εθνική αυτοπεποίθηση ότι ενωμένοι μπορούμε να χτίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε! Η Ελλάδα δεν είναι πια το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Είναι μια χώρα με αυτοπεποίθηση», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δεν γνωρίζουμε από πού πηγάζουν τα… οράματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά με οράματα μόνο, δεν θα μπορεί για πολύ ακόμα να παριστάνει τον δημοφιλή πρωθυπουργό. Πέραν αυτού, η ομιλία του πρωθυπουργού είχε μπόλικο… χρήμα – κατά το «λεφτά υπάρχουν» του Jeffrey Παπανδρέου – και δεν είχε ούτε λέξη περί κατάργησης της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία έχει ταπεινώσει σε Εθνικό επίπεδο την χώρα μας.

Exit mobile version