Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ανδριανόπουλος, ο Κουμουτσάκος και οι λαθρομετανάστες

Ο Ανδριανόπουλος, ο Κουμουτσάκος και οι λαθρομετανάστες

Αρνείται τις απελάσεις η Νέα Δημοκρατία

Έγραψε στο διαδίκτυο το πρώην στέλεχος και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και στην συνέχεια και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος:

Να ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν θα παίρνει άσυλο δίχως νόμιμα έγγραφα και παραβιάζοντας σύνορα, θαλάσσια ή χερσαία. Κι εφαρμόζοντας τον νόμο όλοι αυτοί να συλλαμβάνονται με στόχο επαναπατρισμό. Άσυλο μόνο σε νόμιμα entry points της χώρας. Κι έλεγχος (& οικονομικός) όλων των ΜΚΟ

Κάπως αργά θυμήθηκε βέβαια το ζήτημα των λαθρομεταναστών, αφού τόσα χρόνια σιωπούσε και σαν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Στα λεγόμενα όμως του Ανδριανόπουλου απάντησε ο Κουμουτσάκος που έγραψε: “Ποιές χώρες του Δυτικού Κόσμου εφαρμόζουν την πρακτική που προτείνετε; Το Διεθνές Δίκαιο που συνιστά ακρογωνιαίο λίθο και θεμελειώδες στήριγμα της εξωτερικής μας πολιτικής, επιβάλλει την εξέταση αιτήματος ασύλου οπουδήποτε υποβληθεί στην επικράτεια μιας χώρας.”

Με απλά λόγια, ο Κουμουτσάκος δεν είπε λέξη για απελάσεις και επαναπατρισμό! Όσο για την βλακεία ότι καμία χώρα του Δυτικού κόσμου δεν αρνείται άσυλο σε όσους μπαίνουν παράνομα στα σύνορά τους, οι περισσότερες αυτό κάνουν με πρώτη και καλύτερη τις ΗΠΑ.

Exit mobile version