Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την προδοσία της Μακεδονίας: Δεν αλλάζουμε την συνθήκη των Πρεσπών, την κληρονομήσαμε!

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την προδοσία της Μακεδονίας: Δεν αλλάζουμε την συνθήκη των Πρεσπών, την κληρονομήσαμε!

Τον ύπουλο και ενδοτικό ρόλο που διαδραματίζει αναφορικά με την προδοσία της Μακεδονίας και την συμφωνία των Πρεσπών επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας για το μείζον εθνικό ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε από την καρδιά της προδομένη Μακεδονίας: “Επαναλαμβάνω ό,τι είχα πει προεκλογικά: η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια. Αλλά είναι επικυρωμένη από τη Βουλή και δεν αλλάζει κατά το δοκούν.

Είναι μια διαπίστωση που είχα κάνει όταν είχα μιλήσει στη Βουλή, θέτοντας όλους τους βουλευτές προ των ευθυνών τους. Είχα πει ότι δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν το προβλέπει. Προβλέπει μόνο έλεγχο και θα είμαστε πολύ αυστηροί. Την κληρονομήσαμε!

Η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα πρέπει να γίνουν αναπτυξιακή ατμομηχανή της χώρας. Πρέπει να στηρίξουμε το brand της Μακεδονίας και να κερδίσουμε παγκόσμια αναγνώριση.Δεν έχει προβλεφθεί κάποια συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, αλλά κάποια στιγμή θα τον συναντήσω“.

Άραγε πώς θα προσφωνήσει τον Ζάεφ ο Μητσοτάκης, όταν βρεθεί με τον πρωθυπουργό του γειτονικού ψευδοκράτους; Ιδού οι “μακεδονομάχοι” της ψευτοδεξιάς που για μια ακόμη φορά ξεγέλασαν και πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είναι ο πρώτος και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί προς άπαντες εντός και εκτός Ελλάδος πως όταν η Χρυσή Αυγή πάρει την δύναμη από τον Ελληνικό Λαό, θα πετάξει την προδοσία των Πρεσπών στον κάλαθο των αχρήστων!

Exit mobile version