Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηχηρό μήνυμα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας από τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών – Φωτορεπορτάζ

Το πλήθος των απροσκύνητων Ελλήνων Εθνικιστών που κατέκλυσε χθες τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών έστειλε ηχηρό μήνυμα πως οι Χρυσαυγίτες δεν ξεχνούν την προδοσία της Μακεδονίας μας από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και θα συνεχίσουν ακατάπαυστα να αγωνίζονται για την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Την έναρξη της χθεσινής εκδήλωσης στα κατάμεστα γραφεία της Δηλιγιάννη έκανε ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης, ο οποίος καλωσόρισε τους παλιούς και νέους Συναγωνιστές και ευχήθηκε σε άπαντες μια δυναμική και αγωνιστική νέα πολιτική χρονιά.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος έκανε μια σύντομη εξιστόρηση της προδοσίας της Μακεδονίας. Ξεκίνησε από τους μπολσεβίκους που διακήρυξαν στο Γ΄ συνέδριο του ΚΚΕ την «ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» και αναφέρθηκε στον ψευτοεθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή που άνοιξαν τον δρόμο της προδοσίας μέχρι τον Τσίπρα που υπέγραψε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δηλώνει πως θα τηρήσει κατά γράμμα την συμφωνία των Πρεσπών.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και συλλήβδην το σαθρό πολιτικό σύστημα είναι συνένοχοι στην προδοσία. Ο Συναγωνιστής Χ. Παππάς τόνισε πως τον Αγώνα για την Μακεδονία μας τον δίνουν μόνο οι Εθνικιστές και θα συνεχίσουν να τον δίνουν μέχρι την τελική δικαίωση.

Τελευταίος στο βήμα υπό τα θερμά χειροκροτήματα των Συναγωνιστών ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος επισήμανε πως οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν να είναι στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την προδοσία των Πρεσπών, όπως και χθες κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη.

Υπογράμμισε πως οι Χρυσαυγίτες θα συνεχίσουν να βάζουν σε προτεραιότητα τα εθνικά θέματα ενάντια στις διαχρονικές υποχωρήσεις και προδοσίες του πολιτικού συστήματος. Η φλύαρη Νέα Δημοκρατία με τις κούφιες υποσχέσεις σύντομα θα διαψευστεί στα ζητήματα της ασφάλειας, της οικονομίας, αλλά και τα εθνικά θέματα και οι Έλληνες θα πυκνώσουν ξανά τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Τέλος, σημείωσε ότι από τις 7 Ιουλίου διεξάγεται ένας αδυσώπητος ψυχολογικός πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται! Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά με την νεολαία στο πλευρό της έχει ένα λαμπρό μέλλον κι αυτό είναι το πρόβλημά τους!

Exit mobile version