Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Mister Tsipras: Ακίνδυνη η αριστερά για το σύστημα, επικίνδυνη είναι η Ακροδεξιά!

Mister Tsipras: Ακίνδυνη η αριστερά για το σύστημα, επικίνδυνη είναι η Ακροδεξιά!

Στο Κόμο, για το ετήσιο φόρουμ του European House Ambrosetti (της ευρωπαϊκής «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ»…) βρέθηκε αυτές τις μέρες ο mister Tsipras, μετά από 5 χρόνια απουσίας.

Στην παρέα του βρίσκονταν πολλά σκυλιά του παγκόσμιου συστήματος, όπως η Χίλαρι Κλίντον (με την οποία είχε και ιδιαίτερη συνάντηση, κατά την οποία συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση, την ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και την συνολική αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας …), τρεις πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας, ο Ρομάνο Πρόντι, ο Ενρίκο Λέτα (που τον συνεχάρη δημοσίως για «την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών»)… και ο Μάριο Μόντι, ο νυν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λε Μερ (που τον συνεχάρη για την υποταγή του στα Μνημόνια) και άλλοι.

Στην ομιλία του, ο λεγάμενος προσδιόρισε τον κίνδυνο για τους παγκόσμιους τυράννους στην ακροδεξιά, ενώ τόνισε ότι η αριστερά απεδείχθη ακίνδυνη, άρα μπορούν να την εμπιστεύονται: «πολλοί πίστευαν ότι ο κίνδυνος για την Ευρώπη προέρχεται από την Αριστερά, αλλά αποδείχθηκε ότι προέρχεται από τη Δεξιά. Από την ακροδεξιά των…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version