Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία: “Μητσοτάκης και ΝΔ συνεχίζουν την προδοσία!” ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Με μία δυναμική πορεία στην Λεωφόρο Νίκης η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στο συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών, περνώντας μάλιστα μπροστά από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι Θεσσαλονικείς ήταν πολύ θερμή. Η νεολαία είναι στο πλευρό μας και ο Αγώνας για μία ελεύθερη Ελλάδα συνεχίζεται!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στις κάμερες όλων των τηλεοπτικών σταθμών και τόνισε ότι ο Μητσοτάκης συνεχίζει την προδοσία του Τσίπρα! Φυσικά, τα ελεγχόμενα – από την ΝΔ – κανάλια έθαψαν το γεγονός.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, θα ενισχυθεί μέσα από τις αντιξοότητες και θα είναι παρούσα στην επόμενη βουλή!

Με την δυναμική παρουσία εκατοντάδων Χρυσαυγιτών ολοκληρώθηκε το κεντρικό συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, το οποίο έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο του Κινήματος, συνοδευόμενο από στελέχη και πρώην βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, μετέβη στο χώρο συντεταγμένα, περνώντας από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης και διατρανώνοντας ότι παρά την αλλαγή κυβέρνησης και τη μετάβαση από την ανθελληνική αριστερά στην νεοφιλελεύθερη δεξιά τα εθνικά μας θέματα συνεχίζουν να αποτελούν ανοιχτά μέτωπα, τα οποία μόνο μία γνήσια εθνική κυβέρνηση μπορεί να διαχειριστεί με σοβαρότητα και αποτέλεσμα.

Ωστόσο, οφείλουμε να κάνουμε μερικές παρατηρήσεις για να αποκαλυφθούν τα αληθινά κίνητρα της νέας κυβέρνησης απέναντι στο μείζον εθνικό ζήτημα του Μακεδονικού αλλά και για να δοθούν οι πρέπουσες απαντήσεις στους «πατριώτες» του «χώρου», των οποίων η ηχηρή απουσία από το συλλαλητήριο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας περί βρόμικου ρόλου για την αποδυνάμωση της μοναδικής εθνικής πολιτικής δύναμης που μάχεται για τα εθνικά μας δίκαια.

Αρχικά, η προπαγανδιστική τακτική που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μετριάσει τις αντιδράσεις του λαού απέναντι στην απαράλλαχτη πολιτική που ασκεί ως κυβέρνηση που σέβεται και θα εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών είχε αποτέλεσμα. Εξ ου και η αφωνία των κάθε λογής «μακεδονομάχων», οι οποίοι όπως προκύπτει δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, αλλά έχουν το συμφέρον να χειροκροτήσουν τον άνθρωπο που αποδέχεται πλήρως τα όσα υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ως απάντηση σε όσους… «κόπτονται» για τα εθνικά μας θέματα και καλούσαν σε ακομμάτιστες συγκεντρώσεις, γιατί -όπως χαρακτηριστικά έλεγαν- πάνω από τα κόμματα είναι η πατρίδα. Τώρα που το κόμμα τους βρίσκεται στην εξουσία, η Πατρίδα… μπορεί να περιμένει.

Δεύτερον, η ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ μπορεί να χαρακτηρίζεται από όλα τα συστημικά μέσα ως ανανεωτική που σηματοδοτεί τον ερχομό καλύτερων ημερών για το λαό και την οικονομία, όμως η μία και μοναδική αναφορά που έκανε για το ζήτημα της Μακεδονίας μας ήταν η φράση: «Η αληθινή Μακεδονία είναι τα προϊόντα της». Αυτό αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προ πολλού αποχαιρετήσει την πατριωτική της βάση και τα όσα έλεγε περί «κακής συμφωνίας» και περί άμεσης ανατροπής των συμφωνηθέντων με τα Σκόπια αποτελούν οριστικό παρελθόν. Ωστόσο οι πατριωτικές ανησυχίες του «χώρου» φαίνεται να καλύπτονται από τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, αφού στο άκουσμα αυτών των λέξεων καταχειροκροτήθηκε, οριστικοποιώντας έτσι το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Τρίτον, η… «τελειωμένη» Χρυσή Αυγή αποτέλεσε χθες τη μοναδική εκπροσώπηση κόμματος στο συλλαλητήριο και μάλιστα αυτή παρέστη με συντεταγμένο κλιμάκιο, το οποίο διένειμε ενημερωτικό υλικό αφού πρώτα διέσχισε όλο το κέντρο της πόλης. Αδιάψευστος μάρτυρας οι ελάχιστες -αλλά τιμητικές- αναφορές από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος προς τα ΜΜΕ, τα οποία και κάλυψαν με ρεπορτάζ τη χθεσινή μας συγκέντρωση. Κατά τ’ άλλα η Χρυσή Αυγή «διαλύθηκε», όμως απ’ ότι φαίνεται το μόνο που διαλύθηκε είναι οι ευσεβείς πόθοι των μισθοφόρων «πατριωτών» και των αφεντικών τους, οι οποίοι θα έχουν στο μέλλον να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα πιο ενισχυμένο κόμμα.

Συμπερασματικά προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις απόψεις της και πως παρά το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί τη μοναδική δύναμη αντίστασης απέναντι στα σχέδια μπολσεβίκων και νεοφιλελεύθερων να εξοντώσουν τη χώρα. Σε αντίθεση με τη νεολαία, τα στελέχη και την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής που συνεχίζουν από κοινού τον δύσκολο μα όμορφο αυτό αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες οι «πατριώτες» και ο λεγόμενος «χώρος» απέδειξαν τη δειλία και τα κατώτερα ένστικτα που καθοδηγούν τις κινήσεις τους. Η Χρυσή Αυγή ήταν και είναι στο πεζοδρόμιο μαζί με το λαό και αγωνίζεται για τα εθνικά μας δίκαια, όλοι οι υπόλοιποι στοιβάζονται στις μεγάλες αίθουσες για να χειροκροτήσουν τη «δεξιά» κυβέρνηση που μας απάλλαξε από την αριστερά, αλλά εφαρμόζει τις ίδιες ανθελληνικές πολιτικές με αντάλλαγμα ανεπαίσθητες φοροελαφρύνσεις και εξαγγελίες που λειτουργούν ως άλλοθι για να επέλθει η λήθη απέναντι στην μεγάλη προδοσία που εκτελείται.

Exit mobile version