Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Δ.: Η πατριδοκαπηλία συνεχίζεται

Ν.Δ.: Η πατριδοκαπηλία συνεχίζεται

Μέγας υπερασπιστής και όργανο της κυβερνητικής προπαγάνδας της ψευτοδεξιάς του Μητσοτάκη η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” που έγραψε:

Επανέρχονται ο Παύλος Μελάς (φωτογραφία) και οι Μακεδονομάχοι στα βιβλία της Ιστορίας της Γ’ Λυκείου με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως: «Ήταν δίκαιο, γίνεται πράξη» λένε πηγές του υπουργείου Παιδείας και σημειώνουν ότι η αφαίρεση κεφαλαίων από την Ιστορία που αφορούν τους Μακεδονομάχους και τον Παύλο Μελά έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ… Στην πραγματικότητα η αφαίρεση των κεφαλαίων που αφορούν τους Μακεδονομάχους έγινε λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών”.

Την ίδια ώρα δηλαδή, που η Νέα Δημοκρατία σαν κυβέρνηση εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών, η φιλική σε αυτήν προπαγάνδα τους παρουσιάζει σαν τιμητές της Ιστορίας και του Παύλου Μελά!

Μόνο που στα γραφόμενά της υπάρχει μία αντίφαση. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε την αναφορά στον Παύλο Μελά από τα σχολικά βιβλία, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί η Νέα Δημοκρατία την επαναφέρει, αφού σέβεται και εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών; 

Θα δούμε και άλλα… Η Ν.Δ. συνεχίζει την πατριδοκαπηλία, έχοντας απόλυτη βοήθεια και προστασία από όλα τα ΜΜΕ. Για πόσο καιρό όμως πιστεύει ότι θα κοροϊδεύει τους πάντες;

Exit mobile version