Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωβουλευτής ΝΔ: Να επιβληθούν κυρώσεις στις χώρες που δεν δέχονται «πρόσφυγες»!

Ευρωβουλευτής ΝΔ: Να επιβληθούν κυρώσεις στις χώρες που δεν δέχονται «πρόσφυγες»!

Μετά τα τερατώδη προεκλογικά ψέματα περί «καλύτερης φύλαξης των συνόρων» και «απελάσεων», τώρα η ΝΔ στην κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό νεοταξίτικο πρόσωπό της!

Έτσι, η ευρωβουλευτής της Ελίζα Βόζεμπεργκ ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κατέθεσε επερώτηση στις Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Φιλανδίας (που προεδρεύει αυτή την εποχή στην Ε.Ε.), για «κυρώσεις στις χώρες που δεν δέχονται “πρόσφυγες”!

Δηλαδή, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία και σε άλλες χώρες με εθνικές κυβερνήσεις!

Ιδού και κάποιες χαρακτηριστικές απαντήσεις που έλαβε από ακολούθους της –πιθανότατα δε και ψηφοφόρους της- που πίστεψαν τα προεκλογικά παραμύθια των Κούληδων:

«Κυρία Βοζεμπερκ σας ψηφίσαμε να βρείτε λύση σοβαρή για το μεταναστευτικό. Αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και σύντομα. Όχι να μεταφέρετε στην ενδοχώρα αυτούς τους ανθρώπους. Καλά κάνουν οι άλλες χώρες να μην τους δέχονται, δικαίωμα τους είναι».

«Κανένα χάος. Κλείνετε τα σύνορα όπως άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκετε ποιοι έφαγαν τα χρήματα και τους πάτε μέσα. Ερευνάτε ΜΚΟ που αλωνίζουν και τους διώχνετε απ’ την Ελλάδα. Αυτά που λέτε είναι δικαιολογίες παιδιών Νηπιαγωγείου το ελάχιστο».

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version