Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ο “μακεδονομάχος” Άδωνις Γεωργιάδης γράφει επιστολές προς την «Βόρειο Μακεδονία»

Και ο “μακεδονομάχος” Άδωνις Γεωργιάδης γράφει επιστολές προς την «Βόρειο Μακεδονία»

Μετά τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ένας ακόμα «μακεδονομάχος» του νεοφιλελεύθερου μορφώματος της ΝΔ, στέλνει επιστολή προς την «Βόρειο Μακεδονία». Ο λόγος για τον «ελληνολάτρη» Άδωνι Γεωργιάδη που το σύστημα λάνσαρε επί σειρά ετών ως «σκληρό δεξιό». Μόλις χθες επίσης, ο Δένδιας είπε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ όσοι ψήφισαν την προδοσία της Μακεδονίας μας! Σε λίγο οι νεοδημοκράτες θα λένε ότι έπραξαν το “πατριωτικό” τους καθήκον!

Στην επιστολή που έστειλε στις 20 Αυγούστου του 2019 στον Υπουργό Οικονομίας της γειτονικής χώρας Kreshnik Bekteshi, τον προσκαλεί με μεγάλη χαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως σωστά παρατηρεί η ιστοσελίδα newsbreak.gr που έφερε την επιστολή στην δημοσιότητα, πουθενά ο Γεωργιάδης δεν τολμά να αναφέρει τη Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα της Μακεδονίας στο κείμενό του, κάτι που θα μπορούσε από την στιγμή που τον προσκαλεί: «Με την παρουσία σας στην έναρξη της ΔΕΘ θα μου άρεσε να συζητήσω και να ανταλλάξω ιδέες μαζί σας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, και να αναζητήσουμε πιθανές συνεργασίες!», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά για τους «μακεδονομάχους» της ΝΔ και πλέον είναι η σειρά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αποκαλέσει τον Ζάεφ ως πρωθυπουργό της «Βόρειας Μακεδονίας».Όσοι ψήφισαν ΝΔ για να σώσουν την Μακεδονία, μπορούν τώρα να πάνε να πνιγούν στις… Πρέσπες!

Exit mobile version