Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκαιη και επιβεβλημένη η καταδίκη της Τουρκίας για την συνεχιζόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Δίκαιη και επιβεβλημένη η καταδίκη της Τουρκίας για την συνεχιζόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Άκρως συνυπεύθυνοι στον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρόσφατες δηλώσεις του τούρκου πρέσβη στην Αθήνα φανερά προσβάλουν την νοημοσύνη του κάθε Έλληνα πολίτη που υποφέρει από την λαθρομεταναστευτική εισβολή και τον ανεξέλεγκτο λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας, απτά γεγονότα που έχουν ως δεινά αποτελέσματα στην Ελλάδα τα τεράστια προβλήματα στην οικονομία, την έξαρση της εγκληματικότητας ακόμη και την σοβαρή υποβάθμιση της αμυντικής ικανότητας μιας και δημιουργείται πέμπτη φάλαγγα

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Μπουράκ Οζούγκεργκιν έκανε κάποιες δηλώσεις στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που έχει εξαπολύσει η Τουρκία στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια ο τούρκος διπλωμάτης είπε ότι “ίσως στην Τουρκία να κάνουμε κάποια λάθη, σίγουρα κάνουμε, η τελειότητα ανήκει στους θεούς, ωστόσο οποιαδήποτε επίθεση προς την Τουρκία είναι άδικη” σχετικά με την κριτική που γίνεται στην Τουρκία ότι προσπαθεί να εκβιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγοντας τα σύνορα της για τους λαθρομετανάστες.

Με απλά λόγια ο Οζούγκεργκιν προσπάθησε να χαρακτηρίσει άδικη την οποιαδήποτε κριτική που ασκείται στην Τουρκία για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα που σκόπιμα δημιουργεί πρωτίστως σε μέγιστο βαθμό στην Ελλάδα και σε πολύ λιγότερο βαθμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι προφανές ότι οι παραπάνω δηλώσεις γίνονται στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου της Τουρκίας προς την Ελλάδα και είναι λόγια που δεν πείθουν ούτε ένα σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη.

Δυστυχώς αποδεδειγμένα από τα τελευταία στοιχεία που δείχνουν την αύξηση των λαθροεισβολέων κατά περισσότερο από 100% η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι συνυπεύθυνη μιας συνεχίζει την ίδια ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο λαθρομεταναστευτικό-λαθρεποικιστικό πρόβλημα.

Όμως σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες όλες οι δηλώσεις που προσπαθούν βάσει σχεδίου να διαχωρίσουν τις σοβαρές ευθύνες της Τουρκίας από το λαθρεποικιστικό σχέδιο και την δημιουργία πέμπτης φάλαγγας στην Πατρίδα μας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version