Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λέτε να… ενσωματωθούν; Δημόσια ισλαμική γιορτή βίας και αίματος στον Πειραιά

Λέτε να… ενσωματωθούν; Δημόσια ισλαμική γιορτή βίας και αίματος στον Πειραιά

Μας λένε για τα καλά του «πολυπολιτισμού» και ότι οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τα πέρατα της γης, θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Κανένας όμως ποτέ, δεν ρώτησε τους ίδιους αν θέλουν να ενσωματωθούν. Και σε ευρωπαϊκές χώρες που έχουν ισχυρή αριθμητική δύναμη, όχι απλά δεν τους ενδιαφέρει να ενσωματωθούν αλλά να ενσωματώσουν εκείνοι τους ευρωπαίους στον τρόπο ζωής τους.

Για άλλη μια χρονιά στον Πειραιά, δεκάδες σιίτες μουσουλμάνοι εόρτασαν την Ασούρα, ένα έθιμο γεμάτο αίμα και βία καθώς οι πιστοί αυτομαστιγώνονται σε δημόσια θέα. Απολαύστε λοιπόν την Ελλάδα που ονειρεύονται κάποιοι και γνωρίστε τα έθιμα κάποιων μουσουλμάνων. Αν σας… αρέσουν αυτές οι εικόνες, δεν έχετε παρά να αρπάξετε ένα μαστίγιο και να αυτομαστιγωθείτε στο πλευρό τους.

Εμάς θα μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες, για να μαθαίνουν τα παιδιά μας τις Ελληνικές Παραδόσεις, για να συνεχίσει το Έθνος μας να υπάρχει στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης που δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους «πρόσφυγες», ούτε για τους Έλληνες. Ενδιαφέρεται μόνο για την καταστροφή των Εθνών και για φτηνά εργατικά χέρια. Αν αυτά… αυτομαστιγώνονται, ακόμα καλύτερα…

Exit mobile version