Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τούρκοι λιμενικοί προς λαθρομετανάστες: “Να πάτε στην Ελλάδα”

Τούρκοι λιμενικοί προς λαθρομετανάστες: “Να πάτε στην Ελλάδα”

Οι 1.500 που απομακρύνθηκαν από τα νησιά του Αιγαίου, έχουν μέσα σε μία εβδομάδα όχι μόνον αντικατασταθεί, αλλά έχουν έρθει και περισσότεροι.

Βίντεο που ήλθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει άνδρες του τουρκικού λιμενικού σώματος να χτυπούν με γκλοπ και σχοινιά λαθρομετανάστες, φωνάζοντας τους να «πάνε στην Ελλάδα»!

Το Λιμενικό της Τουρκίας έβγαλε ανακοίνωση στην οποία τονίζει: «Το περιστατικό έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 έξω από τις ακτές της Madra Çayı. Στείλαμε αρχικά ένα σκάφος. Επειδή χρειάστηκαν ενισχύσεις στείλαμε αμέσως και δεύτερο σκάφος. Δεν σταματούσαν στις προειδοποιήσεις μας και επιτέθηκαν στους Λιμενικούς. Μάλιστα ένας μετανάστης προσπάθησε να χτυπήσει με μαχαίρι έναν Τούρκο λιμενικό. Αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε καθώς οι μετανάστες προσπάθησαν να επιτεθούν στις δυνάμεις ασφαλείας. Με τα «γκλομπ» προσπαθήσαμε να τους ακινητοποιήσουμε χτυπώντας την μηχανή και τις προπέλες. Επειδή ο αριθμός των επιβαινόντων ήταν μεγάλος, ήρθε ακόμη ένα σκάφος και τους μαζέψαμε».

Δεν αρνούνται κατ’ ουσίαν στην ανακοίνωσή τους οι Τούρκοι το “να πάτε στην Ελλάδα”… Έτσι, οι 1.500 που απομακρύνθηκαν από τα νησιά του Αιγαίου, έχουν μέσα σε μία εβδομάδα όχι μόνον αντικατασταθεί, αλλά έχουν έρθει και περισσότεροι!

Ως γνωστόν, στις 30 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία, που έχει δώσει η τουρκική κυβέρνηση στους αλλοδαπούς για να εγκαταλείψουν την Κωνσταντινούπολη. Αναμένεται, λοιπόν, μεγάλο κύμα αλλοδαπών που θα εισέλθουν παράνομα στην Πατρίδα μας από νησιά και Έβρο. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει χωρίς καμία διαφορά την πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Exit mobile version