Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η γεωπολιτική μετάσταση της θηριωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους της Nέας Υόρκης

Η γεωπολιτική μετάσταση της θηριωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους της Nέας Υόρκης

Σήμερα συμπληρώνονται 18 χρόνια από την επίθεση με δυο πολιτικά αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Η επίθεση αυτή των ισλαμιστών τρομοκρατών δεν ήταν μια αποτυχία του συστήματος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, όπως πολλοί νομίζουν. Τουναντίον συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες τους επιτυχίες.

Το συνδικάτο των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον κάνοντας χρήση της φρικαλεότητας των επιθέσεων στην Νέα Υόρκη και στο αμερικανικό Πεντάγωνο κήρυξε τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», κήρυξε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία, στην Υεμένη και σε όποιο άλλο κράτος υπήρχε η δήθεν παραμικρή υποψία ότι υπέθαλπε την τρομοκρατία. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι είναι συνιστώσες ενός και μοναδικού πολέμου και όλοι έχουν τις ρίζες τους στην 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Καμία γωνιά του κόσμου, σχεδόν κανένας άνθρωπος δεν έμεινε άθικτος, ανέγγιχτος από τις φλόγες, από τις επιδράσεις αυτού του ενός και μοναδικού πολέμου. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν, δολοφονήθηκαν και ολόκληρες κοινωνίες και φυλές εκτοπίστηκαν ή εξοντώθηκαν. Ο μοναδικός αυτός πόλεμος, συνιστώσες του οποίου είναι η κρίση στην Μέση Ανατολή, στην Νοτιοανατολική Ασία και Βόρεια Αφρική, είναι ένας πόλεμος για ενεργειακά κοιτάσματα, για οικονομικές λεηλασίες, για κοινωνικές αναστατώσεις, για διαδικτυακή τρομοκρατία και παγκόσμια αστυνόμευση και κυριαρχία.

18 χρόνια μετά τις επιθέσεις σε Νέα Υόρκη και Πεντάγωνο, οι ΗΠΑ εξακολουθούν και χρησιμοποιούν τους ισλαμιστές-τζιχαντιστές της Αλ Κάϊντα, του Ισλαμικού Κράτους, της Μπόκο Χαράμ, της Αλ Σαμπάαμπ, εξακολουθούν σε μυστικά στρατόπεδα να εκπαιδεύουν ισλαμιστές κανιβάλους και να τους εξαπολύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη για διεκπεραίωση των γεωπολιτικών τους σχεδίων.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες ήταν υπάλληλοι των δυτικών μυστικών υπηρεσιών από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, κατά την διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης ημέρας και μετά από αυτήν. Αυτοί που υποτίθεται ότι καθοδηγούν την Δύση στον παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με προμετωπίδα την δήθεν «δημοκρατία» και «ελευθερία», είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Οι ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις είναι made in USA και χειριστές αυτών των οργανώσεων είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους. Ακόμη και η κρίση της λαθρομετανάστευσης που πλήττει την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ευθέως συνδεδεμένη με τα σχέδια παγκόσμιας αστυνόμευσης και κυριαρχίας του συνδικάτου των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον, η λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης είναι ευθέως συναρτώμενη με τα σχέδια περιφερειακής αποσταθεροποίησης της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και πολλά χρόνια είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την επερχόμενη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, είχε προβλέψει και είχε αποκαλύψει τα σχέδια της Ουάσιγκτον που ενεργεί ως η «General Motors» της τρομοκρατίας. Είναι τραγική και συνάμα πικρή δικαίωση για όλους μας που τολμήσαμε να φωνάξουμε και να γράψουμε την αλήθεια. Ας ελπίσουμε ότι η φωνή μας δεν θα είναι κραυγή θανάτου, αλλά ιαχή απελευθέρωσης από τους σιωνιστές ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους στην Ελλάδα.

Exit mobile version