Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι έγινε «εθνικόφρονες»; Την διώξατε την αριστερά;

Τι έγινε «εθνικόφρονες»; Την διώξατε την αριστερά;

Με θητεία στα έντυπα του ΚΚΕ και στον 902 ο νέος Πρόεδρος του «Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε.»

Από την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός, φρόντισε να τοποθετήσει σε σημαντικές κρατικές θέσεις ανθρώπους της αριστεράς. Κατά τ’ άλλα κάποιοι δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να γίνει κυβέρνηση η εθνομηδενιστική ΝΔ και να… διώξει δήθεν την αριστερά!

Ο δημοσιογράφος Ευτύχης Παλλήκαρης είναι ο νέος εκλεκτός της κυβέρνησης ΝΔ λοιπόν για την θέση του Προέδρου στο Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, «γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 1954. Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος το 1980, μετά την αποφοίτησή του από το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1985. Έχει εργαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Υπήρξε αρχισυντάκτης στο διεθνές τμήμα του «MEGA», καθώς και στα δελτία ειδήσεων στο «STAR» και στη «ΝΕΤ». Διετέλεσε αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ραδιοσταθμού «ΑΘΗΝΑ 9.84» και του Δήμου Αθηναίων. Από το 1995 και για έξι χρόνια ήταν καθηγητής σε σχολή δημοσιογραφίας».

Με λίγα λόγια, ο Ε. Παλληκάρης έχει εργαστεί σε ισχυρά Μέσα Ενημέρωσης και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Το οποίο είναι τόσο πλούσιο που δεν παρουσιάζεται ολόκληρο! Ο Παλλήκαρης ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από τον Οδηγητή, τον Ριζοσπάστη και τον 902, κάτι που δεν υπάρχει στο «επίσημο» βιογραφικό που παρουσίασε το ΑΠΕ. Γιατί άραγε; Χαλάει το image της ψευτοδεξιάς; 

Υ.Γ. “Εθνικόφρονες” που ψηφίσατε ΝΔ, θα… χορτάσετε “πατριωτική” ενημέρωση από εδώ και στο εξής από το ΑΠΕ-ΜΠΕ… Όχι ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερα, αλλά ποια είναι τελικά η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ; Οι γραβάτες;

Exit mobile version